Çözüldü Call of Duty MW2 2022 açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

ashstche

Femtopat
Daha fazla  
Dostlar merhaba, Xbox'tan Modern Warfare 2 2022 aldım, ama açılırken oyun kilitlendi 0*0 diye bir hata veriyor, sebebi nedir? Bu arada oyun hakkında pek bir bilgim yok ama sanırım sorun normal Call of Duty uygulamasını yüklemediğim için. Fotoğraf bırakacağım yardımcı olursanız sevinirim.

Ekran görüntüsü 2025-07-31 150232.png

Ekran görüntüsü 2025-07-31 150243.png

Bu forumda yanlış bilgi vermek yasak diye hatırlıyorum neye dayanarak "evet" yazdınız? Ben game Pass ile oynuyordum bedava olunca da aldım şu an giriyorum menüde ki mod seçimi ekranından atıp kalıyor siz hangi teknik bilgi ile bunu söylediniz cevap verdiniz konuya merak ediyorum...
Anlamadım hocam. Game Pass'im var demişsiniz. Seçim ekranında atıyor demişsiniz. Nasıl oynuyorsunuz yani? İndirilebiliyor zaten oyun, oynanamıyor, satın almanı istiyor ki bu durum zaten böyleydi CoD arayüzü sebebiyle. Warzone falan bedava olduğu için oynayabiliyorduk. Bu hata da oyunun bu arayüzden ayrılması sebebiyle ortaya çıktı bildiğim kadarıyla.

Teknik bilgiye gerek yok, herkes yaşadı bu durumu :D

Herşeyi geçtim, bu oyunun bedava oynanabileceğini gerçekten düşündünüz mü? Hata oldu düzelttiler.

Anlamadım hocam. Game Pass'im var demişsiniz. Seçim ekranında atıyor demişsiniz. Nasıl oynuyorsunuz yani? İndirilebiliyor zaten oyun, oynanamıyor, satın almanı istiyor ki bu durum zaten böyleydi CoD arayüzü sebebiyle. Warzone falan bedava olduğu için oynayabiliyorduk. Bu hata da oyunun bu arayüzden ayrılması sebebiyle ortaya çıktı bildiğim kadarıyla.

Teknik bilgiye gerek yok, herkes yaşadı bu durumu :D

Her şeyi geçtim, bu oyunun bedava oynanabileceğini gerçekten düşündünüz mü? Hata oldu düzelttiler.

Hala oyun hem Game Pass hem de kitaplığım üzerinden bende silip tekrar indirdim ve şu an oyuna girebiliyorum. Bizi bilmem de dünya genelinde bedava dağıtıldıysa olan olmuştur. Siz öyle bir yorumda bulunmuşsunuz ki bedava diye açılmıyor gibi çok kısıtlı ve kendinizden emin konuşmuşsunuz neyse teşekkür ederim silip yükleyince bende düzeldi ve hala kitaplıkta durduğuna göre oyun şimdilik bedava :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı