Call of Duty MW2 2022 multiplayer ne durumda?

AiTojon

Hectopat
Merhaba. CoD MW2 2022 almayı düşünüyorum amacım sadece multiplayer oynamak. Multiplayer oyuncu sayısı nasıl, almaya değer mi? Bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Warzone 2'yi diyorsan oyun Steam'de ücretsiz, oyun hakkında YouTube'dan izleyerek bilgi alabilirsin, sadece biaz yüksek sistem gereksinimleri var.

Merhaba. CoD MW2 2022 almayı düşünüyorum amacım sadece multiplayer oynamak. Multiplayer oyuncu sayısı nasıl, almaya değer mi? Bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam açıkçası oyun bana göre iyi değil. Oyunun multiplayer kısmı için ise Warzone var. Warzone ücretsiz. Onun yerine 2009 yapımı MW 2 alın. Daha iyi olur.

Multiden kastınız Warzone'mu?

Hayır normal MP kastediyorum.

Hocam açıkçası oyun bana göre iyi değil. Oyunun multiplayer kısmı için ise Warzone var. Warzone ücretsiz. Onun yerine 2009 yapımı MW 2 alın. Daha iyi olur.

Hocam Warzone var evet ama benim istediğim multiplayer de oynamak. 2009 biraz eski değil mi?

Warzone 2'yi diyorsan oyun Steam'de ücretsiz, oyun hakkında YouTube'dan izleyerek bilgi alabilirsin, sadece biaz yüksek sistem gereksinimleri var.

Sistem olarak bir eksiğim yok hocam wz değil multiplayer soruyorum.

Hocam Warzone var evet ama benim istediğim multiplayer de oynamak. 2009 biraz eski değil mi?
Hocam oyunun singleplayerı için bile alınır. Multiplayer'da çok adam var mı bakmak lazım. Gametracker sitesinden bakabilirsiniz.

Herkes yanlış anlamış. 2022 de çıkan MW2 çok oyunculuyu sormuş arkadaş. Bende yok ama oyuncu illa ki vardır. Yine de kesin konuşamıyorum.

Multiplayer'da çok adam var mı bakmak lazım. Gametracker sitesinden bakabilirsiniz.

2009'un multiplayeri kaderine terk edilmiş durumda. Yerini Full hilecilere bırakmış. Uçarak Sniper ile adam vuruyorlar. 2009 multiplayer oynayanlar genelde. Fanların yaptığı server sağlayıcılarını kullanarak oynuyorlar. 2009 oynanırsa single için oynanmalı bence.

Arkadaşlar eski COD oyunları ( 2015 ve öncesi çıkmış olanlar ) çok oyuncuları için alınmaz. Ya oyuncu yoktur ya da az veya hileli oyuncu vardır. Sadece eğer kalabalık bir arkadaş grubunuz varsa özel oda oluşturup girebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…