Call of Duty MW2 (2022) oyun esnasında kapanıyor (0x887A0005)

ghost0132

Femtopat
Daha fazla  
Call of Duty MW2 oynarken bir müddet sonra oyundan atıyor. Sistem çok çok yüksek bir sitem, kaldiramiyor diye attığını düşünmüyorum ama nedenini bulamadım. Hata kodu olarak 0x887A0005 bu çıkıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, aynı sorun bende de var. Ekran görüntüsünü iletiyorum. Yardımlarınızı rica ederim. Sistemim iyi

Merhaba, aynı sorun bende de var. Ekran görüntüsünü iletiyorum. Yardımlarınızı rica ederim. Sistemim iyi
Batttle.net üzerinden repair yaptım bu arada. oyuna devam ediyorum yine takılıp oyundan atıyor.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (14).png
    1 MB · Görüntüleme: 284
Merhaba, konuyu hortlatmamak gerek biliyorum fakat bu konu için henüz kesin bir çözüm bulabilen görmedim. Youtube, reddit vb. platformları da taradım ama hala bir şey yok. Ben de birebir aynı hatayı almaktayım. Ekran kartımı güncelledim, herhangi bir uygulamanın overlay (arayüz) eklentisi mevcut değil, oyuna etki edip zora sokacak hiçbir durum yok. Eğer sorunun çözümünü bulabilen var ise gerçekten çok minnettar olurum.

Son düzenleme:
Hocam size bir kaç çözüm sunacağım hepsini deneyin lütfen benim sorunum goodbyedpi ve eksik indirme yüzündendi yinede siz hepsini deneyin.

-Goodbyedpi yüklü ise
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
uygulayın.
-Eğer oyununuz açtıktan bi kac saniye sonra kapanıyor ise. Örneğin MW2 oynayacaksanız MW2 ile ilgili her şeyi yükleyin. Fakat hali hazırda yüklü oyuna ekleyip yüklemeyin. Hepsini silin sıfırdan ne oynayacaksanız onunla ilgili her şeyi yükleyin.
-YÜKLEDİKTEN SONRA OYUNU İLK ACTIGINIZDA SİZE PAKET AYRISTIRICISI VEYA HERHANGİ BİR EVET HAYIR SORUSU SORDUGUNDA KESINLIKLE HER ZAMAN HAYIRI SECIN. BURASI COK KRITIK.
-Driver, windows uptade var ise kesinlikle yapın. Ayriyetten oyun açıldığı anda monitor cozunurluğunuz ne ise hızlıca ona ayarlayın(bu yüzden oyundan atma yaşayanlar olmuş.)

Ben mw2 story mode için oynayacaktım. Ana oyun ve MW2 Story indirmiştim fakat bir türlü oyuna girememiştim. Sonrasında hepsini sildim ve MW2 adı geçen her şeyi indirip oyunu ilk açtığımda çıkan sorulara hayır dedim ve bu şekilde kusursuz oynayabildim. Eğer sorununuz hala çözülmediyse işe yaradığı bilinen bir kaç çözüm daha sıralayacağım belki basit bir şeydir.

-Oyunun kurulu oldugu dosyaya gidip C:\XboxGames\Call of Duty\Content bende bu şekilde, cod.exe dosyasınını silin ve oyununuz nereden yüklüyse oraya gidip dosyaları onar yapın.
-Ayarlardan xboxı ve codu önce sıfırlayın sonra onarın.
Hala çözülmediyse de şunuda deneyebilirsiniz;
Oyunu açtıktan sonra görev yönetici ile oyunu yüksek önceliğe alın ardından oyun açıkken oyunun kurulu olduğu yerde call of duty exe sinin ismine 1 ekleyin ve kaydedip oyuna dönün bu şekilde ikisini yaparak çözdüm oyunu kapatınca tekrar girmeden önce exedeki 1 harfini silin bende yeni exe oluşturmadığı için 200 mb indirme yapıyor seferinde bu şekilde indirme yapmasını engellersiniz isim değiştirmeyi her açtığınızda yapın(bu farklı bir forumdan alıntıdır.)
Umarım çözümünüz bunlardan biridir çünkü oyun çok iyi hocam gerçekten değiyor. Aklımda kalmıştınız biraz oynayıp çıktım sizin sorununuzu çözmek için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…