Call of Duty MW2 Türkçe yama yasaklama sebebi mi?

Dil dosyalarindan dolayi VAC yasaklamasi alana henüz rastlamadim. Yine de kesin bir sey söylemek istemiyorum.

Türkçe yama kullanmak VAC yasağı sebebi olabilir.

O mesaj daha cok imlec gibi dosyalara yönelikti. Dil paketleri hakkinda kesin bir bilgim yok. En iyisi gelistiriciye sorup kesin bilgi almak.

Dil dosyalarindan dolayi VAC yasaklamasi alana henüz rastlamadim. Yine de kesin bir sey söylemek istemiyorum. O mesaj daha cok imlec gibi dosyalara yönelikti. Dil paketleri hakkinda kesin bir bilgim yok. En iyisi gelistiriciye sorup kesin bilgi almak.

Ben de sanmıyorum Türkçe yamanın yasaklanma sebebi olacağını. Oyunun multiplayer kısmında hâlâ bazı hileciler uzun süre yasaklanmadan oynayabilirken, single player moduna dil yaması yapmış bir kişiyi yasaklamazlar herhalde. Ama ortada yine de belirsizlik var, en iyisi dediğiniz gibi geliştiriciye sormak.

O zaman en sağlıklısı olduğu gibi oynamak. Yabancı dili anlayarak oynamaya çalışırız. Cevap yazan kişilere teşekkür ediyorum.
1.PNG

Steam destekten bu yanıt geldi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı