Çözüldü Call of Duty MW2'de oyuna girilmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Hayır fiyatlandirma hatasi ile aldım.

Ha senelerdir insanların parasını sömüren Actvision'un oyunu gerçekten bedava vereceğini düşünmediniz umarım? Öyle bir dünya yok. Oynayamamanız normal, para verip satın alanlar enayi değil (ben de dahil).

Kusura bakmayın şu tip konuları görünce tepem atıyor, insanlar gerçekten şu oyunu hata yüzünden alıp rahat rahat oynayabileceklerini sanıyorlar ya. Lafım size değil genele.

Call of Duty Modern Warfare 2'de purchase Modern Warfare 2 to Access this game mode yazıyor.

Oyuna para ödemeniz gerekiyor, çünkü Activision bedava oyun vermez zaten. Neyine inanıp indirdiniz ki? Zaten oynayamazsınız; bu bir konsol oyunu. Adamlar zıplayarak, uçarak, kayarak size spray atıyor. PC'de bunu yapmak daha zor oluyor. Ayrıca Online'a girebileceğinizi de sanmam.

Ha senelerdir insanların parasını sömüren Actvision'un oyunu gerçekten bedava vereceğini düşünmediniz umarım? Öyle bir dünya yok. Oynayamamanız normal, para verip satın alanlar enayi değil (ben de dahil).

Kusura bakmayın şu tip konuları görünce tepem atıyor, insanlar gerçekten şu oyunu hata yüzünden alıp rahat rahat oynayabileceklerini sanıyorlar ya. Lafım size değil genele.

Bende internette herkes abarta abarta dediği için heyecanlanmıştım tamamdır teşekkürler zaten bu kadar pahalı bir oyunun bedava olması dediğiniz gibi mümkün değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı