Call of Duty MW3 davet çalışmıyor

Healthliker

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi geceler,

Bildiğiniz üzere oyun Game Pass'e geldi fakat oyun içerisindeki davet mekanizması çalışmıyor.

Ben arkadaşımı ya da arkadaşım beni davet edemiyor.

Sorunu yaşayan varsa çözümü bilen biri bilgi verebilir mi?

(Oyun kayıt dosyalarını silmek gibi çözümleri denedim.)

Herkese iyi geceler,

Bildiğiniz üzere oyun Game Pass'e geldi fakat oyun içerisindeki davet mekanizması çalışmıyor.

Ben arkadaşımı ya da arkadaşım beni davet edemiyor.

Sorunu yaşayan varsa çözümü bilen biri bilgi verebilir mi?

(Oyun kayıt dosyalarını silmek gibi çözümleri denedim.)

Story mode oynayabiliyor muyuz Game Pass'ta.

Bu ve buna benzer her şeyi denedim fakat olmuyor.
Bu sorunun sebebi Steam yada başka bir platformdan daha önce oynamış olduğun hesabı gamepass ile bağlamandan kaynaklı aslında bir bug ve gerekli kişilere feedback verildi ama sizde lütfen Buraya Tıklayarak aşağıda işaretlediğim yere deepl çeviri ile bu sorunu dile getirebilrisiniz. Oyunun Türkçeye çevrilmesi veya yaşadığınız başka herhangi bir problem içinse Buraya Tıklayarak feedback bırakabilirsiniz.

(1. Linkte üye girişi yaparak bilet oluşturup kendi yaşadığınız sorunu.
2. Linkte ise üye girişi yapmadan yaşadığınız problemi yazabilirsiniz.)

Şimdi gelelim geçici çözüme; activision sitesine gir hesap bağlantıları bölümünden xbox ve steam bağlantsını kaldır daha sonra oyuna girdiğinde activision hesabı girmeni istediğinde yeni bir hesap açarak bu sorunu geçici olarak baypas edebilirsin.

Not: Bunu yaparken Microsoft Store hesabı ile gamepass heabının aynı olmasına dikakat edin yada başka bir yerde kullanılmadığına aksi takdirde oyuna girerken ingilizce olarak " Girdiğin hesap doğru değil/ kendi hesabın değil/ o hesap bu hesap değil " gibi hata alabilirsin :)

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    1.jpg
    102,2 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
Bu sorunun sebebi Steam ya da başka bir platformdan daha önce oynamış olduğun hesabı Game Pass ile bağlamandan kaynaklı aslında bir bug ve gerekli kişilere feedback verildi ama sizde lütfen Buraya Tıklayarak aşağıda işaretlediğim yere deepl çeviri ile bu sorunu dile getirebilrisiniz. Oyunun Türkçeye çevrilmesi veya yaşadığınız başka herhangi bir problem içinse Buraya Tıklayarak feedback bırakabilirsiniz.

(1. linkte üye girişi yaparak bilet oluşturup kendi yaşadığınız sorunu.
2. linkte ise üye girişi yapmadan yaşadığınız problemi yazabilirsiniz.)

Şimdi gelelim geçici çözüme; Activision sitesine gir hesap bağlantıları bölümünden Xbox ve Steam bağlantsını kaldır daha sonra oyuna girdiğinde Activision hesabı girmeni istediğinde yeni bir hesap açarak bu sorunu geçici olarak baypas edebilirsin.

Not: Bunu yaparken Microsoft Store hesabı ile Game Pass heabının aynı olmasına dikakat edin ya da başka bir yerde kullanılmadığına aksi takdirde oyuna girerken İngilizce olarak " girdiğin hesap doğru değil/ kendi hesabın değil/ o hesap bu hesap değil " gibi hata alabilirsin :)

Bilgi için teşekkürler aslında bunların büyük bir kısmını yaptım. Activision ile mailleşmeye kadar. Fakat yeni bir hesap açıp denedim açıkçası. Oyun zaten halihazırda kastığım hesapta giriş hatası verdi ve ilişik bağlantılarımı kaldırınca sıfır hesaba çevirdi hesabımı. İnternette de aylar öncesinden açılmış arkadaş davet etme ile ilgili başlıklar var. Sorun aslında direkt oyun, firma kaynaklı. Umarım çözerler.

Bilgi için teşekkürler aslında bunların büyük bir kısmını yaptım. Activision ile mailleşmeye kadar. Fakat yeni bir hesap açıp denedim açıkçası. Oyun zaten halihazırda kastığım hesapta giriş hatası verdi ve ilişik bağlantılarımı kaldırınca sıfır hesaba çevirdi hesabımı. İnternette de aylar öncesinden açılmış arkadaş davet etme ile ilgili başlıklar var. Sorun aslında direkt oyun, firma kaynaklı. Umarım çözerler.
İlişik hesaplarını kaldırıp tekrar gamepassten girince new account deyip hesap açtıysan sorun yaşamıyorsun fakat daha önceki hesaplarından birini girersen bu sorunu yaşıyorsun aylar öncesi demişsinde cod wm3 gamepsse daha yeni geldi bu sorun yeni, tabi bunun benzerini yıllar öncede yaşayan var ama onlar çözülebilmiiş bu bizim yaşadığımız henüz yeni.

Dostum CoD Game Pass'a yeni gelmiş olabilir ama oyun piyasaya yeni sürülmedi. Kullanıcılara katılamama konusuyla alakalı bir sürü video ve Reddit gibi ortamlarda girdiler var.

Dostum CoD Game Pass'a yeni gelmiş olabilir ama oyun piyasaya yeni sürülmedi. Kullanıcılara katılamama konusuyla alakalı bir sürü video ve Reddit gibi ortamlarda girdiler var.
Evet var biliyorum onlar çözüldü diyorum bende, orada yaşanan sorunun kaynağı fatklıydı burada farklı. Bu arada ilişik hesapları birden fazla kez kaldırırsan 12 aylık kısıtlama geliyor bilgisi olsun arkadaşların

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı