Call of Duty MW3 davet çalışmıyor

Healthliker

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi geceler,

Bildiğiniz üzere oyun Game Pass'e geldi fakat oyun içerisindeki davet mekanizması çalışmıyor.

Ben arkadaşımı ya da arkadaşım beni davet edemiyor.

Sorunu yaşayan varsa çözümü bilen biri bilgi verebilir mi?

(Oyun kayıt dosyalarını silmek gibi çözümleri denedim.)

Aynen mesela bende öyle oldu şu an işlem yapamıyorum linklemeyi kaldırdığım için. Ama bahsettiğin gibi bir çözüme kavuşamadım. İnternette yazanları da denedim.

Aynen mesela bende öyle oldu şu an işlem yapamıyorum linklemeyi kaldırdığım için. Ama bahsettiğin gibi bir çözüme kavuşamadım. İnternette yazanları da denedim.

Ticket oluşturdun mu? O şekilde kaldırıyorlar kitlenmeyi, aynı zamanda bende iki hesap var, biri Game Pass üzerinden sıfırdan açılmış bir hesap diğeri var olan bir hesap, biriyle giriyorum diğeri ile giremiyorum. Var ya milyar dolarlık firmalarım şu vurdum duymazlıkları beni sinirlendiyor.

1. Game Pass üzerinden 55 level olana kadar oyunu oynayın, daha sonra bundan önce de DNS olarak Google DNS girin, ardından activision sitesinden bağlı hesaplardan bütün hesapları kaldırıp oyuna tekrar giriş yapın ve oynamak istediğin hesaba oyun içinden giriş yapın. Bunu yaptıktan sonra ağ ve internet - gelişmiş ağ ayarları - ağ sıfırlama bölümünden ağ sıfırlama işlemi yapın (bunu yaparken Xbox Game Pass uygulaması kapalı olsun).

Sıralama şöyle olsun.
    1) Bağlı hesapların kaldırılması.
    2) Ağ sıfırlama (DNS 8.8.8 8.8.4. 4) bunu da yapın ben yapmıştım.
    3) Oyuna girdikten sonra aktif hesabınızı bağlayın.
    4) Bütün bunları yaptıktan sonra olmazsa 55seviye olana kadar oyunu oynayın.

Çok uğraştım, activison ile uzun uzun e-malleştim, adamlar sağ olsun sürekli bağlı hesapları silip durdular :), onlar sildi ben ekledim, onlar sildi ben ekledim, tabii ben istedim silmelerini, nedenini de açık bir şekilde dile getirdim, en sonunda yukarıda yazdıklarımı yapınca çözüldü. Yukarıda yaptığım hangi ayar tam olarak çözdü bilmiyorum, daha önce hesap sıfırlama işlemi yaptığımda olmamıştı, ardından yukarıdaki işlemleri tekrar yaptım ve düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok detaylı yazmışsın teşekkürler. Merak ettiğim; bu adımlarla battle.net ya da Steam üzerinden kastığın hesapla oyuna girememe problemini mi giderdin yoksa arkadaşı aynı partiye davet edememe/ katılamama sorununu mu?

@Tomy

Çok detaylı yazmışsın teşekkürler. Merak ettiğim; bu adımlarla battle.net ya da Steam üzerinden kastığın hesapla oyuna girememe problemini mi giderdin yoksa arkadaşı aynı partiye davet edememe/ katılamama sorununu mu?

@Tomy
Parti davet sorununu çözdüm benim yaşadığım sadece o sorun vardı zaten. Sanırım yanlış anlaşılmış adminde kafasına göre uyarı atıyor hangi cümleme uyarı attı oda belli değil hem adamların sitesini kasıyoz hemde uyarı atıyor

çakallara bak üyeliğimi sileyim diyorum hesabı anonim yaparız ama yazdıkların silinmez diyorlar :D çakallar olm bu forum sitesini hiç sevmiyorum ama böyle böyle googlda kastırdılar kendilerini başka forumlara açın arkadaşlar burada yardım bulamazsınız

Ben son yazdıklarınızı görmeden hesap linklerini kaldırtıp denedim fakat çare olmadı. Şimdi de Activision'a geri kaldırtamıyorum adamlar bununla onun alakası yok diyorlar ama çözüm de sunmuyorlar garip.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı