Call of Duty MW3 Türkçe seslendirme projesi için ufak bir yardım

Bulut Uzer

Kilopat
Yer
Çanakkale
Daha fazla  
Meslek
Senior Full Stack Developer
Düzenlendi : Kusuruma bakmayın.Mesajı tekrar düzenliyorum.Oyun çeviri Erdi Eliaçık 'dan bir konuda yardım mesajı var.Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Arkadaşlar merhaba, ben Oyun Çeviri yöneticisi Erdi Eliaçık. Pek çoğunuzun bildiği üzere COD: MW3 Seslendirme projemiz var. Bu projede nihayet sona geldik fakat bir engelle karşılaştık. Bize bu engeli aşmamızda yardımcı olabilecek arkadaşlara ihtiyacımız var. Sorun şu şekilde.Oyuna Türkçe sesleri gömdüğümüz zaman, Türkçe sesler orijinal seslere oranla daha kısık çıkıyor. Tek sorunumuz bu.

Not: Orijinal ses ve Türkçe sesler arasında bit rate, hertz, volume ve hatta kb olarak bile tüm değerler eşit. Yani seslerin kısık çıkması haricinde hiçbir sorunumuz yok. Bu sorunun oyun motorundan kaynaklandığını düşünüyoruz. Geri dönüşlerinizi bu gönderi altından yahut bana kişisel bir mesajla yapabilirsiniz.

Saygılarımla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Recep abi dosya formatı wav abi. Bu arada kusra bakmayın biraz geç cevap verdim.

- - - Güncellendi - - -

Mr_YAMYAM not ta bütün değerlerin eşit olduğu geçiyor. Sadece sıkıntı oyuna entegre edildikten sonra başlamış.

Dosyanın Header kısmında veya sonunda bir ibare vardır. Seslendirmeyi yapan ekip büyük ihtimalle sıfırdan WAV dosyaları yapıyor. Var olan dosyaları açıp içindeki ses verisini değiştirsin. Dosyaları bir Hex Editor ile incelesinler.

Dosyanın Header kısmında veya sonunda bir ibare vardır. Seslendirmeyi yapan ekip büyük ihtimalle sıfırdan WAV dosyaları yapıyor. var olan dosyaları açıp içindeki ses verisini değiştirsin. Dosyaları bir Hex Editor ile incelesinler.

Burak merhabalar. Ben Oyun Çeviri yöneticisi Erdi Eliaçık. Var olan dosyaları değiştirip tekrar kaydetmek mantıklı geldi, bunu deneyeceğim. Bize yardımcı olmak isterseniz, mevcut dosyalardan size de gönderebilirim ve MW3 kurulu ise 1. bölümün tüm dosyalarını atabilir, kontrol gerçekleştirebiliriz. Cevabınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı