Call of Duty nasıl ucuza alınır?

Galiba 550 TL vermeye mecburuz artık ucuza key falanda yok artık en yakın indirim kara cumada var ya onu beklerim ya da rastgele gelirse bir tane alırım cw.
Troy ile mi denediniz yoksa Mastercard veya Visa ile mi?

Mastercard, Visa ikisiylede arkadaşlarımda denedi onlarda para vardı dolar olarak site kendi çeviriyor artık zaten duyuruldu bu.

Galiba 550 TL vermeye mecburuz artık ucuza key falanda yok artık en yakın indirim kara cumada var ya onu beklerim ya da rastgele gelirse bir tane alırım cw.

300 TL'ye düşmüştü yakın zamanda sonra indirim bitti.

Mastercard, Visa ikisiylede arkadaşlarımda denedi onlarda para vardı dolar olarak site kendi çeviriyor artık zaten duyuruldu bu.

Üzüldüm CoD bu kadar parayı haketmiyor.

Yapması çok kolay ben daha iki hafta önce yaptım. Battle.net'de Rusya üzerinden hesap açın, evet girdiğiniz kredi kartını kabul etmeyecektir. Onun için bitrefill sitesine girip 3000ruble değerinde gift card satın alın. Ben bu işlem ile 320Tlye yakın bir paraya ColdWar aldım. Yapabilirsiniz.

1632852602965.png

Yapması çok kolay ben daha iki hafta önce yaptım. Battle.net'de Rusya üzerinden hesap açın, evet girdiğiniz kredi kartını kabul etmeyecektir. Onun için bitrefill sitesine girip 3000RUBLe değerinde gift Card satın alın. Ben bu işlem ile 320TL'ye yakın bir paraya Cold War aldım. Yapabilirsiniz.

Eki Görüntüle 1176012

1999 ruble yok mu sitede? Varsa almayı düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı