Call of Duty nereden başlanır?

BaliCgen

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar CoD ile ilgili 0 bilgim var hiç oynamadım nereden başlamalıyım? Yani seriler halinde biliyorum hangi seri oynanır söylerseniz sevinirim. İstediklerim hikayenin en derin olduğu oyun ve güvenli bir Torrent dosyası olan oyunlar

Modern Warfare serisi gayet güzel bir seri oynayabilirsin, zaten 4 oyunu var. Ayrı olarak benim ayıla bayıla oynadığım 2.dünya savaşını anlatan 3 kere bitirdiğim World at War var bayağı güzel oyundur biraz eski ama idare eder. Black Ops seriside güzeldir.

MW serisi 3 oyundan oluşuyor.

Hikayeye nereden başlasam diye düşünüyorsanız, fazla kafa yormayın; yapımcılar bile ölen karakterleri sırf para için geri getiriyor. Eğer kronolojik sırayı takip etmek isterseniz, 2003 yapımı Call of Duty 1 ile başlayabilirsiniz. Sonrasında 2005 yapımı Call of Duty 2, 2008 yapımı World at War, 2006 yapımı Call of Duty 3 ve ardından 2017 yapımı WWII ile devam edin. Sonrasında Vanguard sonrasından Black Ops serisini bitirdikten sonra Modern Warfare serisine geçebilirsiniz.

MW nereden bulunur torrent bilgisi olan var mı peki?güvenli olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…