Call of Duty nereden başlanır?

BaliCgen

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar CoD ile ilgili 0 bilgim var hiç oynamadım nereden başlamalıyım? Yani seriler halinde biliyorum hangi seri oynanır söylerseniz sevinirim. İstediklerim hikayenin en derin olduğu oyun ve güvenli bir Torrent dosyası olan oyunlar :D

Arkadaşlar CoD ile ilgili 0 bilgim var hiç oynamadım nereden başlamalıyım? Yani seriler halinde biliyorum hangi seri oynanır söylerseniz sevinirim. İstediklerim hikayenin en derin olduğu oyun ve güvenli bir Torrent dosyası olan oyunlar :D

Modern Warfare serisi gayet güzel bir seri oynayabilirsin, zaten 4 oyunu var. Ayrı olarak benim ayıla bayıla oynadığım 2.dünya savaşını anlatan 3 kere bitirdiğim World at War var bayağı güzel oyundur biraz eski ama idare eder. Black Ops seriside güzeldir.

Modern Warfare serisi gayet güzel bir seri oynayabilirsin, zaten 4 oyunu var. Ayrı olarak benim ayıla bayıla oynadığım 2.dünya savaşını anlatan 3 kere bitirdiğim World at War var bayağı güzel oyundur biraz eski ama idare eder. Black Ops seriside güzeldir.
MW serisi 3 oyundan oluşuyor.

Hikayeye nereden başlasam diye düşünüyorsanız, fazla kafa yormayın; yapımcılar bile ölen karakterleri sırf para için geri getiriyor. Eğer kronolojik sırayı takip etmek isterseniz, 2003 yapımı Call of Duty 1 ile başlayabilirsiniz. Sonrasında 2005 yapımı Call of Duty 2, 2008 yapımı World at War, 2006 yapımı Call of Duty 3 ve ardından 2017 yapımı WWII ile devam edin. Sonrasında Vanguard sonrasından Black Ops serisini bitirdikten sonra Modern Warfare serisine geçebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı