Aynı sorun bende olduğunda ses sürücüsünü kaldırıp denemiştim ve sorunsuz açılmıştı. Oyun son gelen güncellemelerle sürücü veya programlarla çakışır hale geldi. İlk önce temiz önyükleme deneyin ve oyunun açılıp açılmadığına bakın, açılırsa şayet oyun dediğim gibi bir şey ile çakışıyordur. Adım adım gideriz ondan sonra.
![]()
Windows 10 Temiz Önyükleme Nasıl Yapılır?
Windows 10 üzerinde temiz önyükleme yöntemi ile sistemimizdeki sorunları nasıl tespit edebileceğimize bakıyoruz. Temiz önyükleme, temel olarak işletimwww.technopat.net
Buradaki makaleyi takip ederek bütün hizmetleri devre dışı bırakın.
Hayır deyip devam edin.
Aynı sorun bende olduğunda ses sürücüsünü kaldırıp denemiştim ve sorunsuz açılmıştı. Oyun son gelen güncellemelerle sürücü veya programlarla çakışır hale geldi. İlk önce temiz önyükleme deneyin ve oyunun açılıp açılmadığına bakın, açılırsa şayet oyun dediğim gibi bir şey ile çakışıyordur. Adım adım gideriz ondan sonra.
![]()
Windows 10 Temiz Önyükleme Nasıl Yapılır?
Windows 10 üzerinde temiz önyükleme yöntemi ile sistemimizdeki sorunları nasıl tespit edebileceğimize bakıyoruz. Temiz önyükleme, temel olarak işletimwww.technopat.net
Buradaki makaleyi takip ederek bütün hizmetleri devre dışı bırakın.
Hocam bu işlem ne işe yarıyor?Bunu deneyin:
Çözüldü: Call of Duty Black Ops 6 hata vermeden kapanıyor ya da açılmıyor
Xbox Game Pass ile indirdiğim Call of Duty Black Ops 6 oyunu başalt dediğimde oyun açılıyor ekranında bekleyip hata vermeden kapanıyor. Tekrar açtığımda resimde ki uyarıyı veriyor hayır dersem aynı işlem tekrar ediyor. Evet dersem oyun varsayılan grafik ayarlarında başlatılıyor. Olay...www.technopat.net
Oyunun başlamasını engelleyecek olan bir hizmet, sürücü vs. varsa bunu çözmeye yarıyor.Hocam bu işlem ne işe yarıyor?
Teşekkürler hocam sorun çözüldü burda hizmetleri başlatıp sorunlu hizmeti bulmaya gerek var mı?Oyunun başlamasını engelleyecek olan bir hizmet, sürücü vs. varsa bunu çözmeye yarıyor.
Teşekkürler hocam sorun çözüldü burada hizmetleri başlatıp sorunlu hizmeti bulmaya gerek var mı?
Buldum. Arkadaşlar tahmin ettiğim gibi sebebi GoodbyeDPI'mış. Umarım bu sorunu halledebilirler.Bulsanız iyi olur, çoğu program işlevsiz kalır böyle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.