Çözüldü Call of Duty "run safe mode" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Metin Alsancak

Centipat
Daha fazla  
Call of Duty Warzone indirdim fakat oyunu açarken run safe mode diye bir hata çıkıyor. 2 gündür araştırıyorum bir çözüm bulamadım. Önüme gelen uyarıya evet deyince oyuna giriyor ama ayarlarım sıfırlanıyor hayır dediğimde ise oyuna girdikten 5 dakika sonra oyundan atıyor. Bunun çözümü nedir acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
GoodbyDPI veya VPN falan kullanıyorsanız kapatın. Discord için kurmuştum COD girince direkt masaüstüne atıyor. Kaldırdım düzeldi.
Goodbydpı veya VPN falan kullanıyorsanız kapatın. Discord için kurmuştum CoD girince direkt masaüstüne atıyor. Kaldırdım düzeldi.

Deneyeceğim. Teşekkürler.

Goodbydpı veya VPN falan kullanıyorsanız kapatın. Discord için kurmuştum CoD girince direkt masaüstüne atıyor. Kaldırdım düzeldi.

Sildim ama hala aynı hatayı veriyor.

Gelen uyarıya hayır deyip girdiğimde masaüstüne atıyordu ama şu an atmıyor galiba düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben düzeltemedim nedeni nedir acaba bilen var mı?

Discord'a girmek için kullanılan GoodbyeDPI uygulamasını/dosyasını silerseniz kesin düzelir ama onu direk silmeyin dosyanın içinde remove diye bir dosya var onu çalıştırın herhangi bir tuşa basın ve bilgisayarı yeniden başlatın sorununuz düzelecektir.

Discord'a girmek için kullanılan GoodbyeDPI uygulamasını/dosyasını silerseniz kesin düzelir ama onu direk silmeyin dosyanın içinde remove diye bir dosya var onu çalıştırın herhangi bir tuşa basın ve bilgisayarı yeniden başlatın sorununuz düzelecektir.
ekran kartımı güncelledim düzeldi sağolun o dosya bende yokmuş zaten

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı