Call of Duty serisi için Türkçe yama yapılmalı

Hamdi Alpbaş

Hectopat
Yer
İstanbul, Türkiye
Daha fazla  
Call of Duty serisi malumunuz Türk oyuncular tarafından çok sevilen oyunların başında gelir. Bu sebeple çıkan oyunlar 2012 yılına kadar çevrildi ve yama yapıldı. Ancak 2012'de çıkan Black Ops 2 ile beraber kompleks dosya yapısı yüzünden çevrilmemeye başladı. Anonymous çeviri Black Ops 2 ve Black Ops 3'ü bir şekilde çevirmeyi başararak ücretli olarak yayınladı. En son yapılan ücretsiz Türkçe yama 2014 çıkışlı Call of Duty Advanced Warfare'a yapıldı. Infinite Warfare'dan bugüne kadar çıkan hiçbir CoD oyununa Türkçe yama yapılmadı dosyaların kompleksliği yüzünden. Forum olarak görüşünüzü merak ettim. Ben orta seviye İngilizceye sahibim. Herhangi bir oyunda altyazıları okuyup, çevirip, anlayana kadar tüm yazılar geçiyor. Bu yüzden hikayelerini merak ettiğim özellikle Call of Duty Black Ops Cold War, MW2019, MW2022, Vanguard oyunlarına yama yapılmasını çok isterim. Dosya kompleksliği kilitli olmadığı sürece sıkıntı değil bence. Usta bir yazılımcının bunun üstesinden gelebileceğini düşünüyorum. Yama isteği açsak nasıl olur? Siz de istemez misiniz Türkçe olsun bu oyunlar?

Türkçe olmasını isteyeceğim son oyun desem yalan olmaz, çünkü çok fazla ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum Türkçe olmasına. Zaten oyundaki hikayeyi anlıyorsunuz oynayarak hiç ara sahne falan izlemesenizde.
Ben oynanıştan önce hikayeye önem verdiğim için ara sahnelerin hepsini dikkatle izlerim. Karakterlerle özdeşleştiririm kendimi. Bunu yapabilmek içinde hikayeyi anlamam lazım. :)

Anonymous çeviri yama yapar anket düzenliyor arada istek yapın. Oyunun resmi çevrilmesinden çok daha yüksek ihtimal onların çevirmesi.
Evet aslında istenebilir. Takip edeceğim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı