Call of Duty vs Battlefield

BTF1 ve BTF5 muhteşem küçümsenmemesi gerek.
BF5, BF tarihinin yüz karasıdır. Oyun yarım yamalak çıktı. Tarihin en büyük cepheleri oyunda yok. Hangi WW2 de metal kollu kadın var? Bir de ''don't like it, don't buy it!'' muhabbeti var.

Kesinlikle Call of Duty sadece MW serisi yeter be hocam.

Evren derinliği, evren mekanikleri, hikayeler, karakterler. Çoğu ülkede Halo büyük bir olayken bizde Xbox'ın yaygın olmaması nedeniyle hep göz ardı edilen bir seri oldu yıllarca.
Küçükken Halo: Combat Evolved'i çokça oynamıştım. Xbox şart değildi oynamak için.
Ülkemizde keşke daha popüler olsaydı tabii ama. Mafyacılık yapıp racon kestiğimiz oyunlar daha çok beğeniliyor ülkemizde. Sadece oyunlar değil, filmler ve diziler de. Veya bir Youtuber'ın tekinin anlamsızca 100 kere övmesi gerekiyor ülkemizde popüler olması için.

Buraya gelip black ops cold war veya MW2019 ile BF 4-1-5 kıyaslayan olmuş. Gerçekten mi yani gerçekten yapıyor musunuz bunu? Tamam senaryoda her zaman Cod önde ama multiplayerda her zaman Battlefield önde oldu. Hala 3 ve 4 oynanıyor her yerde ama cod mw multi oynayan var mı? Veya bundan 3 veya 4 yıl önce çıkan ww2 oynanıyor mu?

Küçükken Halo: Combat Evolved'i çokça oynamıştım. Xbox şart değildi oynamak için.
Zaten geçen yıl gelen Collection'a kadar sadece Combat Evolved PC için gelmişti. PC'ye de çok geç gelmişti hatta. FX 5200 kart yetersiz geldi diye ekran kartını güncellemiştim, iyi de oldu çünkü hemen sonrasında Doom 3, Half Life 2, Far Cry gibi oyunlar geldi.

Vay be yıllar oldu bu konuyu görmeyeli. Önceden ölümüne COD'u savunurdum. Ancak artık savunulacak bir yanı kalmadı. CS'den hallice bir oyun serisine dönüştü. Ben en azından Multiplayer'ını daha eğlenceli bulduğum için güncel oyunlarda BF serisi derim. Eski oyunları düşünürsek COD.

CoD hayranı olarak BF'de bayıldığım olay şu, bunu BF4'de farketmiştim. Oyunda hareket ederken silah seninle beraber aynı hizada dönmüyor. Sanki karakter cidden silahı taşıyormuş gibi sana silahın ağırlığını hissetirip silahı oynatıyor. Hikaye ve karakterler tarafında CoD ama diğer bütün konularda BF.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…