BF5, BF tarihinin yüz karasıdır. Oyun yarım yamalak çıktı. Tarihin en büyük cepheleri oyunda yok. Hangi WW2 de metal kollu kadın var? Bir de ''don't like it, don't buy it!'' muhabbeti var.BTF1 ve BTF5 muhteşem küçümsenmemesi gerek.
BF5, BF tarihinin yüz karasıdır. Oyun yarım yamalak çıktı. Tarihin en büyük cepheleri oyunda yok. Hangi WW2 de metal kollu kadın var? Bir de ''don't like it, don't buy it!'' muhabbeti var.BTF1 ve BTF5 muhteşem küçümsenmemesi gerek.
Evren derinliği, evren mekanikleri, hikayeler, karakterler. Çoğu ülkede Halo büyük bir olayken bizde Xbox'ın yaygın olmaması nedeniyle hep göz ardı edilen bir seri oldu yıllarca.Hocam tabii ki de Halo yani.![]()
Küçükken Halo: Combat Evolved'i çokça oynamıştım. Xbox şart değildi oynamak için.Evren derinliği, evren mekanikleri, hikayeler, karakterler. Çoğu ülkede Halo büyük bir olayken bizde Xbox'ın yaygın olmaması nedeniyle hep göz ardı edilen bir seri oldu yıllarca.
Zaten geçen yıl gelen Collection'a kadar sadece Combat Evolved PC için gelmişti. PC'ye de çok geç gelmişti hatta. FX 5200 kart yetersiz geldi diye ekran kartını güncellemiştim, iyi de oldu çünkü hemen sonrasında Doom 3, Half Life 2, Far Cry gibi oyunlar geldi.Küçükken Halo: Combat Evolved'i çokça oynamıştım. Xbox şart değildi oynamak için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.