Call of Duty: Warzone 2.0 nasıl oynanır?

Makaleler
54
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F

GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2.
Meslek
Öğrenci
Oyunu indirdim. Oyun karmaşık geldi ve her yerden adam çıkıyor. Nedense hep vs attığım insanlara karşı yeniliyorum, adama normal bir tabanca olmayan silah ile ben daha fazla sıkıyorum ve mermi değiyor ama o daha az vurmasıyla öldürüyor. 200-300 gibi yüksek seviyeli, daha farklı silahlara sahipler. Neden benimle yeni başlamış insanlarla beraber eşleştirmiyor? Taktik verebilir misiniz?

Oyunu indirdim. Oyun karmaşık geldi ve her yerden adam çıkıyor. Nedense hep vs attığım insanlara karşı yeniliyorum, adama normal bir tabanca olmayan silah ile ben daha fazla sıkıyorum ve mermi değiyor ama o daha az vurmasıyla öldürüyor. 200-300 gibi yüksek seviyeli, daha farklı silahlara sahipler. Neden benimle yeni başlamış insanlarla beraber eşleştirmiyor? Taktik verebilir misiniz?

Oynadıkça alışacaksınız hocam, yapacak bir şey yok. Onun yerine DMZ girebilirsiniz biraz daha basit PvPvE olduğu için.

Oynadıkça alışacaksınız hocam, yapacak bir şey yok. Onun yerine DMZ girebilirsiniz biraz daha basit pvpve olduğu için.

Call of Duty Mobile gibi değil. Para toplama falan var, bana yabancı geldi o yüzden. DMZ beta yazıyordu o yüzden Warzone tıkladım ve onun ne olduğunu bilmiyordum.

Oyunu 1 ay kadar oynadım ve sonra sildim. Aksiyonu hiçbir oyunda yok ancak çok zor bir oyun. İlk 1 hafta sadece uçaktan inip ölüyordum. En yüksek kill sayım ise 7'ydi ve sadece 1 kez birinci olmuştum. Oyun çok zor yani. Sürekli oynaman lazım.

Call of Duty oyunlarından soğumama sebep olan olay bu işte. Oyunun çıkışı ile oynamaya başlayan veya token ile kasılarak silahların modifikasyonlarını erkenden açan kişiler iyi oynuyor. Seviyeye dayalı bir eşleştirme yapmıyor maalesef.

Kesinlikle öyle 3 seviye oyuncu ile 250 seviye oyuncuyu aynı Map'e atıp kazanmasını bekliyorlar.

Call of Duty Mobile gibi değil. Para toplama falan var, bana yabancı geldi o yüzden. DMZ beta yazıyordu o yüzden Warzone tıkladım ve onun ne olduğunu bilmiyordum.

Beta yazdığına bakmayın oyun baya güzel işliyor. Para toplama oyundaki dükkanlar için var. Oralardan eşyalar satın alabiliyorsunuz.

MW 2 multisini çıktığı gibi alıp desen silah fulleyip saldım şu an Warzone 2.0 başladım ama bende olan silah modifikasyonu çoğu oyuncuda yok bir tık pay 2 Win gibi ama tam da sayılmaz.

Oyunun ranked modunu oynayamıyorum şu an, seviye yetmiyor. Açıldığı zaman yine normal moddaki gibi karşıma daha yüksek oyuncu vermeyip ranka göre verir, değil mi? Öyle değilse sileyim oyunu.

Oyunun ranked modunu oynayamıyorum şu an, seviye yetmiyor. Açıldığı zaman yine normal moddaki gibi karşıma daha yüksek oyuncu vermeyip ranka göre verir, değil mi? Öyle değilse sileyim oyunu.

Evet hocam ama yine "sweat" çıkabilir karşınıza. Ya da oyuna para yatırmış birisi. Mesela oyunu baya oynayıp daha yeni ranked giren birisine denk gelebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı