Call of Duty Warzone Dev Error 6034 Hatası

İşletim sistemi
Windows 10

OttomanSons™

Femtopat
Katılım
8 Temmuz 2020
Mesajlar
20
Arkadaşlar PC'ye yeni format atmıştım. Oyun Harici HDD'de kayıtlı duruyordu. Formattan önce hiçbir sıkıntısı olmayan oyun formattan sonra bu hatayı vermeye başladı. Ne yaptıysam beceremedim. Tüm Driver, programları güncelledim olmadı. Acilen yardım bekliyorum
 

Dosya Ekleri

  • Adsız.png
    Adsız.png
    524,2 KB · Görüntüleme: 101
Battle.net üzerinden oyunu repair edin. Çalışmassa tekrar bir yazın. Araştırıyor olacağım.

Ustam çok denedim olmadı maalesef


Maalesef bu da çözmedi ve bildiğim kadarıyla bu çözüm DirectX hatası alanlar için.

Böyle sorun yaşayıp çözebilen var mı? Eğer çözüm tekrar indirip kurmaksa böyle yapacağım yapacak bir şey kalmıyor
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ustam çok denedim olmadı maalesef.

Maalesef bu da çözmedi ve bildiğim kadarıyla bu çözüm DirectX hatası alanlar için.

Böyle sorun yaşayıp çözebilen var mı? Eğer çözüm tekrar indirip kurmaksa böyle yapacağım yapacak bir şey kalmıyor.

2 Arkadaşım da bu sorunu yaşamıştım. Birisinde tamir ettik düzelmedi, sonra kaldırıp yeniden 100 GB indirdik o zaman düzeldi. Birisinde hiç düzelmedi ne denemiş olursam deneyeyim. %100 çözüm değil ama yeteri kadar sabrınız varsa denenebilir.
 
2 Arkadaşım da bu sorunu yaşamıştım. Birisinde tamir ettik düzelmedi, sonra kaldırıp yeniden 100 GB indirdik o zaman düzeldi. Birisinde hiç düzelmedi ne denemiş olursam deneyeyim. %100 çözüm değil ama yeteri kadar sabrınız varsa denenebilir.
Eyvallah usta bakalım kaç günde indiricez. İnşallah indikten sonra hata vermez.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeniden indirip kurunca problem kalktı. Yalnız bu seferde dev error 6328 hatası aldım Sanırım dev error hatalarının çoğunluğu pc de herhangibir parçanın tam besleyememesinden veya parçalardan birinde sıkıntı olduğundan kaynaklanıyor olabilir. Ram ayarlarımla oynadım biraz watt yükseltmesi yaptım düzeldi tabi herkezde aynı şekilde düzelmeyebilir. Diğer parçalarda sıkıntılı olup olmadığından emin olsunlar
 
Yeniden indirip kurunca problem kalktı. Yalnız bu seferde dev error 6328 hatası aldım sanırım dev error hatalarının çoğunluğu PC'de herhangibir parçanın tam besleyememesinden veya parçalardan birinde sıkıntı olduğundan kaynaklanıyor olabilir. RAM ayarlarımla oynadım biraz Watt yükseltmesi yaptım düzeldi tabii herkeste aynı şekilde düzelmeyebilir. Diğer parçalarda sıkıntılı olup olmadığından emin olsunlar.

Sorunu çözdüğünüze sevindim. Bu oyunun optimizasyonunu anlayabilmek için cidden saatlerimi döktüm ama bir türlü en stabil oyuna ulaşamadım. Sisteminiz yetse bile oynayabilmek için BIOS'a kadar değişiklik yapıyorsunuz. Yapacak bir şey yok.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı