Call of Duty warzone dev error 6039 hatası

İşletim sistemi
Windows 10

278101

Hectopat
Arkadaşlar dev error 6039 [common_base_mp.fc] hatası alıyorum. Oyun çıktığından beri oynuyorum, daha 2 gün once bu hatayı aldım. Oyuna girdikten 3-4 dk sonra takılıyor ve bu hata geliyor, tamam diyorum oyundan çıkıyor. Sistemim;
GTX 1650 Super
Ryzen 5 2600
8 GB RAM 3000MHz

Windows + R , %programdata% , Blizzard Entertainment Dosyasını silip Geri dönüşüm kutusunu temizleyin. Oyun istemcisinde ayarlar sekmesinden "Scan And Repair" Yapın. Umarım bir daha almayacaksınızdır. İyi oyunlar.

Activisionda oyunun settings bölümüne gir orada “commands” bölümüne tıkla oradaki boşluğa “ -D3D11 “ yaz

duzelmezse kesin çözümü şudur

Oyunu dosya konumunu ac Modern warfare.exe sag tik>özellikler>uyumululuk>bu programi yönetici olarak çalıştır de kaydet ve çık kolay gelsin

Windows + R , %programdata% , Blizzard Entertainment Dosyasını silip Geri dönüşüm kutusunu temizleyin. Oyun istemcisinde ayarlar sekmesinden "Scan And Repair" Yapın. Umarım bir daha almayacaksınızdır. İyi oyunlar.
yok olmadı malasef çözüm yok mu ya
Activisionda oyunun settings bölümüne gir orada “commands” bölümüne tıkla oradaki boşluğa “ -D3D11 “ yaz

Oyunu dosya konumunu ac Modern warfare.exe sag tik>özellikler>uyumululuk>bu programi yönetici olarak çalıştır de kaydet ve çık kolay gelsin
denicem yazarım

yok ya olmadı gene hata niye veriyorki yazdıgım hata neyle alakalı acaba ram mi yetmiyor acaba

yok ya olmadı gene hata niye veriyorki yazdıgım hata neyle alakalı acaba ram mi yetmiyor acaba

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı