Call of Duty Warzone & Modern Warfare İndirme Problemi

İşletim sistemi
Windows 10

TheMaxthon

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Köşe yazarı
Selam, ilk Çıktığı andan itibaren hiç durmadan uzunca bir süre oynadığım Warzone'dan geçen hafta tiksinmeye başlayıp bırakmıştım. Oynayanlar bilir arasıra Multiplayer bölümleri haftasonu ücretsiz veriliyordu. Ben bu PUBG gibi uçaktan atlayıp yerden silah toplama mantığını sevmiyorum ben düz biriyim arkadaş Team Deathmatch olacak benim için. Neyse lanet olsun ki 45€ verip Standart Edition'ı aldım ve oyun 95GB daha indirmeye başladı? Zaten oyun bende yüklü halde idi ne bu şimdi hata mı var bu işte? Bilgisi olan aydınlatsın bunu bekleyecek miyiz?

Hata yok, Story ve Multiplayer için 95GB daha indriyor.

Toplam bouyu:

Ek Açıklama 2020-05-22 203639.png

Son düzenleme:
Selam, ilk Çıktığı andan itibaren hiç durmadan uzunca bir süre oynadığım Warzone'dan geçen hafta tiksinmeye başlayıp bırakmıştım. Oynayanlar bilir arasıra Multiplayer bölümleri haftasonu ücretsiz veriliyordu. Ben bu PUBG gibi uçaktan atlayıp yerden silah toplama mantığını sevmiyorum ben düz biriyim arkadaş Team Deathmatch olacak benim için. Neyse lanet olsun ki 45€ verip Standart Edition'ı aldım ve oyun 95GB daha indirmeye başladı? Zaten oyun bende yüklü halde idi ne bu şimdi hata mı var bu işte? Bilgisi olan aydınlatsın bunu bekleyecek miyiz?
Modern Warfare'yi her hafta sonu mu ücretsiz oynayabiliyoruz? Almadan önce denemek isterim şahsen.

Warzone ve Modern Warfare ayrı oyunlar. Benim anladığım kadarıyla arkadaş ilk başta Warzone alıp indirmiş oynamış şimdi de Modern Warfare almış ve onu indiriyor.
Oyunun adı modern warfare diye geçiyor. Tıklayıp girince 3 sekme var normal campaign, warzone ve multiplayer sanırım. Para ödemediysen sadece warzone oynayabiliyorsun ama o 95 gb sadece warzone olamaz.. 1 harita var sadece. Hatta bir haftasonu multiplayer herkese açık olmuştu hiç ek bir 95 gb indirmeden girebilmiştim sadece warzone'a sahip olmama rağmen

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı