Call of Duty warzone oyundan atma

İşletim sistemi
Windows 10

Uğur78

Kilopat
Katılım
24 Nisan 2014
Mesajlar
72
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar dünden beri uğraşıyorum sildim tekrar indirdim ama nafile, oyun menüsü gayet iyi uçaktan atlayana kadar FPS stabil 60 ama yere inerken sürekli dev 5759 hatası alıyorum en yüksek grafik ve orta ayarlarda da durum aynı bir anda atıyor. İnternetteki çoğu videoyu izledim her adımı harfiyen uyguladım lakin bu hatadan kaçamadım.
Sistemde GTX 1080 kart i59600K işlemci 16 GB RAM mevcut. Sorunun aynısını yaşayıp çözebilen varsa yardım ederse sevinirim.
Sorunun oyundaki grafik optimizasyonundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum Very Low'da oyun gayet akıcı bir şekilde oynanıyor.
Not: Oyunu onar, yönetici çalıştır, ayarlardan -D3D11'i aktif et ya da regeditten şunu bunu yap demenize gerek yok hepsi ayarlı.
Şimdiden teşekkürler hepinize.
 
Ben de oyunun grafiklerini değiştirdiğimde ya da oyunu alta aldığımda DirecX hatası alıyorum. Ben de çözemedim kendi sorunumu. Oyun zaten Beta'da, tam sürüm yayınlansın yavaş yavaş çözerler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuya göz at.
 
Bende oyunun grafiklerini değiştirdiğimde ya da oyunu alta aldığımda DirecX hatası alıyorum. Bende çözemedim kendi sorunumu. Oyun zaten Beta'da, tam sürüm yayınlansın yavaş yavaş çözerler.
Bu noktaya kadar bir sıkıntı yok 4k da bile 60 FPS ama sonrası atıyor sürekli.

Bu konuya göz at.
Evet baktım Dev 5759 ile alakalı bir bilgi yok.
 

Dosya Ekleri

  • asdasd.png
    asdasd.png
    624,3 KB · Görüntüleme: 182
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı