Call of Duty Warzone Pacific nişanı bırakıyor

İşletim sistemi
Windows 10

sihirbaz007

Zeptopat
Katılım
12 Aralık 2021
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
RAM
16 gb 2666
Ekran kartı
rx570 radeon ati
Anakart
MSI MAG B365M MORTAR Soket 1151 DDR4 2666 HDMI M.2
İşlemci
i5 9400f
Öncelikle herkese merhabalar... Bugün bu siteye kaydoldum ve umarım da her zaman konuları takip edeceğim, inşallah...

Benim sormak istediğim soru:
Bildiğiniz üzere Call of Duty Warzone yeni bir oyun çıkardı Warzone Pacific diye. Bu yeni harita gelmeden önce hiçbir problemim yoktu fakat şu an oyuna girdiğimde (PC ile oynuyorum oyunu) belli bir saniye geçtikten sonra mouse sağ tık yapmadan kendiliğinden Zoom yapıyor, sonra bırakıyor... Aradan bir 15 sanıye veya 20 saniye geçiyor, tekrar aynı olayın yapıyor. Defalarca optionstan mouse ayarlarını reset yaptım fakat değişmedi, sorun aynı...
3 adet fare denedim, onlarda da aynısını yaptı. Acaba bu konu hakkında bilgisi olan var mıdır? Bir de oyun içindeki ayarlarda ben mouse sağ tık basılı tutup nişan almıyorum. Bir defa basınca nişan almasını ve tekrar basınca bırakmasını, yani toogle yanlış hatırlamıyorsam, bu şekilde oynuyorum. Fakat kendi otomatik mesela koşarken nişan alıyor ve bırakıyor bu da bütün oyun konsantremi bozuyor. Oyunu komple sildim tekrar yükledim sorun aynen devam ediyor. Teşekkür ederim şimdiden. Saygılar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun bugu imiş bayağı kişi şikayetçi bu konuda. Bakalım inşallah oyun kurucularını kulağına gitmiştir ve düzeltirler. Sorun oyun bugu imiş.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu silmeye tekrar kurmaya vs gerek yok, toggle ads yerine hold kullanirsan duzelecketir sorun.

Bir de oyun içindeki ayarlarda ben mouse sağ tık basılı tutup nişan almıyorum. Bir defa basınca nişan almasını ve tekrar basınca bırakmasını, yani toogle yanlış hatırlamıyorsam, bu şekilde oynuyorum. Fakat kendi otomatik mesela koşarken nişan alıyor ve bırakıyor bu da bütün oyun konsantremi bozuyor. Oyunu komple sildim tekrar yükledim sorun aynen devam ediyor. Teşekkür ederim şimdiden. Saygılar.
 
Oyunu açtım, download yapıyor, inşallah düzelir.
@Shuriken sorun orada zaten hold kullanamıyorum alışgın değilim. Umarım düzelecek :)
Oyuna girdim birkaç el sorun düzelmiş bilginize...
@cTRLFırat sorun düzelmiş oyun güncellendi sorun düzeldi. Şimdilik normal oynanabiliyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı