Call of Duty: Warzone Scanning'de sürekli başa sarıyor

İşletim sistemi
Windows 10

msneverjealous

Centipat
Call of Duty: Warzone Scanning'de sürekli başa sarıyor. Ne yaptıysam olmadı. 5 saattir araştırmadığım yer kalmadı. Çözümünü bilen varsa ne olur cevap yazsın.
Screenshot_1.png

Blizzard şöyle bir yöntem denemiş çözmek için sende deneyebilirsin. Çözülmez ise oyunun dosyalarını farklı bir yere kopyala ve oyunu Blizzard üzerinden sil. Tekrardan oyunu kopyaladığın yerden oyunu eski lokasyonuna koy ve oyunu algılamasını bekle.

Blizzard'ın çözümü şu şekilde:

1. Blizzard Battle.net Masaüstü uygulamasını çalıştırın.
  2. Sorun yaşadığınız oyunu seçin.
  3. Options'a tıklayın ve gelen ekranda Show in Explorer seçeneğine basın.
  4. Sorun yaşadığınız oyunun klasörünü açın ve sonrasında Data klasörüne ilerleyin.
  5. Data klasöründe bulunan sonu *.IDX dosyası ile biten tüm dosyaları silin.
  6. Sonrasında Scan and Repair servisini tekrardan *.IDX dosyalarını oluşturması adına başlatın.
Not: Bunların dışında herhangi bir Data dosyası silmeyin.
Çözümün orijinal kaynağına buradan ulaşabilirsin ek olarak sorunun çözülmez ise Blizzard'ın teknik destek ekibi ile iletişime geçmeni söylüyorlar.

Blizzard şöyle bir yöntem denemiş çözmek için sende deneyebilirsin. Çözülmez ise oyunun dosyalarını farklı bir yere kopyala ve oyunu Blizzard üzerinden sil. Tekrardan oyunu kopyaladığın yerden oyunu eski lokasyonuna koy ve oyunu algılamasını bekle.

Blizzard'ın çözümü şu şekilde:

Çözümün orijinal kaynağına buradan ulaşabilirsin ek olarak sorunun çözülmez ise Blizzard'ın teknik destek ekibi ile iletişime geçmeni söylüyorlar.
Blizzard'ın yöntemini denedim. Ama sizin lokasyon olayını hemen bir deneyeyim. Teşekkürler.
Blizzard'ın yöntemini denedim. Ama sizin lokasyon olayını hemen bir deneyeyim. Teşekkürler.

Lokasyon değiştirme işleminden sonra da sorun çözülmedi. Hala "Scanning" devam ediyor.

Oyunu baştan indirmekten başka çaren yok gibi gözüküyor. 😟

O kadar büyük değil geceliğin açsanız sabaha inmiş olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı