Call Of Duty Warzone sebepsiz sınırsız ban

Tseenka

Kilopat
Makaleler
1
Yer
C:\Config.Msi
Daha fazla  
Oyuna zaten hatalardan dolayı 6 gündür giremiyorum sabah baktım güncelleme gelmiş belki düzelmiştir ümidiyle indirdim açtım açtığım "Permament Ban" yazısı gördüm 3.parti olan herhangi bir program dahi kullanmadım "Injector" olsun ".dll" herhangi bir program kullanmama rağmen ban yedim, zaten büyük bir ban dalgası gelmiş bunlardan neredeyse yarısı sebepsiz hile veya 3.parti program kullananlar içlerinde bende varım, Activision'ı biliyorsak o banı asla yanlışlıkla dahi olsa açmazlar benim o kadar emeğim, levelim vs. her şey çöpe gitti, sinir krizi geçircektim resmen, birlikte oynadığım 2 arkadaşımda ban yemiş.

Belki birlikte oynadığın arkadaşlarından birisi hile yaptığından dolayı ban yemiş olabilirsin.
Olayın köküne kadar indim, teamviewer ile bilgisayarlarına baktım ne "Injector" ne de ".dll" uzantılı bir program şaka gibi ya resmen insanların emeğini içine etmektir bu.

Ağzımı burada bozmak istemiyorum ama lanet olsun ki aynı durumu bende yaşıyorum. Durduk yere oyun kapandı üst üste iki defa ve 3.cü denememde perma ban aldım. Şok oldum ama neyse dedim içime attım yeni hesapla gireyim dedim ama ne göreyim anında shadow ban yaptılar hesabımı. 350 ping ile maç aramayı sabitleyip hiçbir maç çıkarmıyor karşıma öylece arama ekranında bekliyorum saatlerce. Allah bin türlü belalarını versin bu köpeklerin. Yedikleri içtikleri haram zıkkım olsun. O verdiğim battlepass parası inşallah sağlam yerlerinden çıkar kanaya kanaya.

Ağzımı burada bozmak istemiyorum ama lanet olsun ki aynı durumu bende yaşıyorum. Durduk yere oyun kapandı üst üste iki defa ve 3.cü denememde perma ban aldım. Şok oldum ama neyse dedim içime attım yeni hesapla gireyim dedim ama ne göreyim anında shadow ban yaptılar hesabımı. 350 ping ile maç aramayı sabitleyip hiçbir maç çıkarmıyor karşıma öylece arama ekranında bekliyorum saatlerce. Allah bin türlü belalarını versin bu köpeklerin. Yedikleri içtikleri haram zıkkım olsun. O verdiğim battlepass parası inşallah sağlam yerlerinden çıkar kanaya kanaya.
Shadow banın kalktı mı ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı