Çözüldü Call of Duty Warzone'da nesneler renderlanmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ozkan ekici

Centipat
Daha fazla  
Call of Duty Warzone indirdim.
Sistemim:
Ryzen 5 2600.
RX 570 8 GB 256 bit.
16 RAM 3200 MHz.
Oyunda hiçbir FPS düşmesi kasma yok ama renderlamıyor. Silah alıyorum gözükmüyor vs SSD'de yer olmadığı için bayağı eskiden kalma bir HDD vardı onu taktım oyun onda. HDD ile ilgisi var mı yoksa başka bir şeyden mi?

Çözüm
Bende de HDD de kuruluydu M.2'ye taşıyıp NVIDIA Image Scaling ayarını kapatınca sorun düzeldi ikisinden birinden kaynaklı o ayarı kapat düzelmezse problem HDD'den kaynaklı.

Bende de HDD de kuruluydu M.2'ye taşıyıp NVIDIA Image Scaling ayarını kapatınca sorun düzeldi ikisinden birinden kaynaklı o ayarı kapat düzelmezse problem HDD'den kaynaklı.

Çözüm olarak işaretlemişsin hocam problemi nasıl çözdüğünü yaz istersen.
Merhaba, bazen kendi kendine grafik optimizasyonuna giriyor oyun eğer bunun bitmesini beklemeden girerseniz bazen FPS düşüşleri verebileceği gibi bazen de render problemleri oluyor. Eğer grafik optimizasyonu yapılıysa böyle bir ibare yoksa sorun grafik ayarları ve HDD'ye yüklü olmasından geliyor. Grafik ayarlarını düşürmek HDD'ye yüklü olunca bir çözüm oluyor ve çok daha hızlı yüklüyor fakat bütçeniz varsa en güzel çözüm tabii ki NVMe SSD alıp oyunu buraya yüklemek. Ben aynı sorunu SSD'ye yükleyerek aştım.

Çözüm olarak işaretlemişsin hocam problemi nasıl çözdüğünü yaz istersen.

Son düzenleme:
Çözüm

HDD'den miş SSD alınca sıkıntı çözüldü okuma hızı yavaş olduğu içindi sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…