Erbaa Decapat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2023 #1 Call of Duty WW2 multiplayer giriş nasıl yapabilirim? Yardımcı olur musunuz?
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.813 Makaleler 26 Çözümler 512 28 Mayıs 2023 #2 Giriş yapmak derken? Artı 0 Eksi
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.623 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2023 #3 Erbaa dedi: Call of Duty WW2 multiplayer giriş nasıl yapabilirim? Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Oyun crack mi? Artı 0 Eksi
Erbaa dedi: Call of Duty WW2 multiplayer giriş nasıl yapabilirim? Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Oyun crack mi?
KS KS Erbaa Decapat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2023 #4 Paul Walker dedi: Oyun crack mi? Genişletmek için tıkla... Orijinal oyun EMD dedi: Giriş yapmak derken? Genişletmek için tıkla... Online giremiyorum Artı 0 Eksi
Paul Walker dedi: Oyun crack mi? Genişletmek için tıkla... Orijinal oyun EMD dedi: Giriş yapmak derken? Genişletmek için tıkla... Online giremiyorum
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.813 Makaleler 26 Çözümler 512 28 Mayıs 2023 #5 Erbaa dedi: Online giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Hata falan mı veriyor nasıl giremiyorsunuz? Detay vermeniz lazım. Artı 0 Eksi
Erbaa dedi: Online giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Hata falan mı veriyor nasıl giremiyorsunuz? Detay vermeniz lazım.
KS KS Erbaa Decapat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2023 #6 EMD dedi: Hata falan mı veriyor nasıl giremiyorsunuz? Detay vermeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Hata dan değil de ben girmeyin beceremiyorum ne oyunun multiplayer ni botlarla oynaya biliyorum ama nasıl giriş yapabileceğimi bilmiyorum galiba Artı 0 Eksi
EMD dedi: Hata falan mı veriyor nasıl giremiyorsunuz? Detay vermeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Hata dan değil de ben girmeyin beceremiyorum ne oyunun multiplayer ni botlarla oynaya biliyorum ama nasıl giriş yapabileceğimi bilmiyorum galiba
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.813 Makaleler 26 Çözümler 512 28 Mayıs 2023 #7 Quick play olması lazımdı galiba oradan oyun aratabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.623 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2023 #8 Erbaa dedi: Hata dan değil de ben girmeyin beceremiyorum ne oyunun multiplayer ni botlarla oynaya biliyorum ama nasıl giriş yapabileceğimi bilmiyorum galiba Genişletmek için tıkla... Botların olduğu sunucuya düşüyorsundur veya ilk defa multi oynuyorsan alıştırma olarak bot atıyordur. Artı 0 Eksi
Erbaa dedi: Hata dan değil de ben girmeyin beceremiyorum ne oyunun multiplayer ni botlarla oynaya biliyorum ama nasıl giriş yapabileceğimi bilmiyorum galiba Genişletmek için tıkla... Botların olduğu sunucuya düşüyorsundur veya ilk defa multi oynuyorsan alıştırma olarak bot atıyordur.
KS KS Erbaa Decapat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2023 #9 Paul Walker dedi: Botların olduğu sunucuya düşüyorsundur veya ilk defa multi oynuyorsan alıştırma olarak bot atıyordur. Genişletmek için tıkla... Bot sayısını ben belirliyorum ama oyun kurucu ben olmuş oluyorum bunun bir sunucusu falan yokmu Artı 0 Eksi
Paul Walker dedi: Botların olduğu sunucuya düşüyorsundur veya ilk defa multi oynuyorsan alıştırma olarak bot atıyordur. Genişletmek için tıkla... Bot sayısını ben belirliyorum ama oyun kurucu ben olmuş oluyorum bunun bir sunucusu falan yokmu