Nereden indirdiniz?
Oyunu kurduğunuz klasörü doğru seçmemiş olmanız dışında bir ihtimal yok çalışmaması için. Gözat dedikten sonra Call of Juarez – Bound in Blood isimli klasöre tıklayarak işlemi yaptığınızdan emin misiniz?![]()
Call Of Juarez 2 Bound in Blood – %100 Türkçe Yama
Menü ve Görevler % 100 Alt yazılar % 100 Bu yama Oyunceviri Ekibi tarafından hazırlanmıştır. Yamayı kurmaya başlamadan önce Call of Juarez Bound inwww.oyunceviri.net
Yamayı Steam'ı tamamen kapatarak tekrar kurar mısın?C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Call of Juarez - Bound in Blood Buraya kuruyorum aslında
Hocam sorunu nasıl çözdüğünüzü bana da ayrıntılı bir şekilde burada anlatabilir misiniz? Yama hatasını ben de alıyorum da.Sorunun çözümünü buldum data. En dosyasını coj2'ye atacakmışız bu arada valit ayırdığınız için sağ olun hocam.
Audio ayarlarından altyazı da açılmalıYıllar sonra konuyu hortlatmak gibi olmasın çözümü detaylandırayım.
oyunceviri sitesindeki yamayı kurarken hata alıcaksınız. Çözümü gayet basit. Eklentisiz bir tarayıcıdan ilgili dosyayı İndirip zip ten çıkardığınız exe dosyasını Açınca 'gözat' butonundan Programfiles x86 > steam > steamapps > common > CallOfJuarez - Bound in blood > CoJ2 Klasörüne kurulum yapacaksınız. Yama Kurulum sonrası Bu konumda 2 adet DataEn dosyası varsa boyutu fazla olanı silin yoksa yama çalışmayabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.