Ben anlarım maalesef heinz hardalı rezaletti bu nasıl acaba?
Bence alınır hem denemiş olursun.
Ben anlarım maalesef heinz hardalı rezaletti bu nasıl acaba?
90TL'ye 30TL indirim uygulanmıyor bana, tarayıcıdan deniyorum.
Unilever'in tüm ürünlerinde 90 TL'ye 30 TL indirim yapılıyor sepette. Ek 15 TL kupon da ürünlerine girince veya satıcı sayfasından alt limitsiz olarak edinebilirsiniz. Hazir çorbalar vs. hepsinde indirim mevcut. Ancak soslar en uygun fiyatlı olanlar gibi geldi, onları paylaşıyorum.
3'lü acı sos;
![]()
Calve Sos Acı 265 gr X3 Adet - Fiyatı, Yorumları
Calve Sos Acı 265 gr X3 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
3'lü acı peri peri sos;
![]()
Calve Acı Sos Peri Peri Biberi 245 gr X 3 Adet - Fiyatı, Yorumları
Calve Acı Sos Peri Peri Biberi 245 gr X 3 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu 2 acı sosu alıp kuponu da uygulayınca görseldeki sepeti elde ediyorsunuz ve sosların tanesi 14 TL'ye geliyor.
Ekstra ürünler;
Mayonez ve ketçap;
![]()
Calve KETÇAP 400 GR+ MAYONEZ KAP 350 GR - Fiyatı, Yorumları
Calve KETÇAP 400 GR+ MAYONEZ KAP 350 GR yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
3'lü ballı hardal;
![]()
Calve Sos Ballı Hardal 260 gr X3 Adet - Fiyatı, Yorumları
Calve Sos Ballı Hardal 260 gr X3 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bütün 90 TL'ye 30 TL indirimli ürünler;
Arama Sonuçları - Trendyol
SevdiÄin markaların yeni sezon ürünleri ve kampanya fırsatları Trendyolâda!www.trendyol.com
İstediğiniz ürünleri ekleyip kendinize indirimli sepet yapabilirsiniz, örnek ve en uyguna gelen sepet aşağıda.Eki Görüntüle 1757810
Acımsı bir tad vardı ondan mı bahsediyorsunuz ?Ben anlarım maalesef heinz hardalı rezaletti bu nasıl acaba?
Acımsı bir tad vardı ondan mı bahsediyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.