Calvin Klein vs Hugo Boss

Peki sana distribütör faturası sunabilir misin bana ben kanıt olarak sunabilirim. Hem de çoklu adet alırım.
Hocam kim ne faturası sunsun ki sana durduk yere? Konuyla bağlantısını da çözemedim, açıklarsan çok sevinirim. Ayrıca kimse birine kanıt sunmak zorunda değil. Neyi çoklu adet aldığınızı da anlamadım. Ancak CK gidip Trendyol'dan 200 liraya aldığım bir parfüm değil, gidip mağazadan almışım. Onda da emin olmayıp gidip Sephora'dan da denemişim. Ne olursa olsun, 3 farklı yerden denedim kokuyu.

CK iyi ben vazgeçmem.
İyi bulabilirsiniz ancak bu daha kaliteli olduğu anlamına gelmez. Kokunun kalite kavramı öznel bir kavram, kişiden kişiye değişir ancak bir noktadan sonra kalıcılık ve performans da işin içine giriyor.

Ayrıca dediğiniz distribütörü araştırdım, firma hakkında hoş yorumlar yok. Kesin bir iddiada bulunmayacağım ama 90 bin takipçisi olan bir parfümerinin postlarına en fazla 5-10 beğeni gelmesi de normal bir istatistik değil, belirtmek istedim.

Parfümler;
EDT: Eau de toılette.
EDP: Eau de parfum.
Olarak ikiye ayrılır.
EDT: Kısa yaygın olmaz 15 20 dakika içerisinde kaybolur
EDP: Uzun süre ortamda kendini belli eder ve zor kaybolur kokusu.
Sonraki aşamamız ise;
Bekleme tarihi geçen parfümler zaten sizin de bahsettiğiniz gibi kolonya kokar. Önerim satın aldığınız yeri değiştirmenin ithalatcı kim distribütör kim öğrenmeniz.
Kaldı ki CK zaten uzun süredir bu piyasanın tek hakimi bence Bargello diye bir kötü parfüm savunmak zaten CK kalitesi bilmiyoruma yakındır. Ayrıca her modelini test edip kullandığım markalardır. Hugo Boss ve CK üstüne üstlük Versace Million gibi markalarda kullandın iyi sosyaller.
EDT'ye 15-20 dakikada kaybolur ve yaygın olmaz demesi bitirdi zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sırf konsantrasyon EDT diye 15 dakika diyorsa parfüm hakkında çok bir şey bilmiyordur uğraşmaya gerek yok.

Lafın gelişi dedim zaten 15-20 dk diye.

Hocam kim ne faturası sunsun ki sana durduk yere? Konuyla bağlantısını da çözemedim, açıklarsan çok sevinirim. Ayrıca kimse birine kanıt sunmak zorunda değil. Neyi çoklu adet aldığınızı da anlamadım. Ancak ck gidip Trendyol'dan 200 liraya aldığım bir parfüm değil, gidip mağazadan almışım. Onda da emin olmayıp gidip Sephora'dan da denemişim. Ne olursa olsun, 3 farklı yerden denedim kokuyu.

İyi bulabilirsiniz ancak bu daha kaliteli olduğu anlamına gelmez. Kokunun kalite kavramı öznel bir kavram, kişiden kişiye değişir ancak bir noktadan sonra kalıcılık ve performans da işin içine giriyor.

Ayrıca dediğiniz distribütörü araştırdım, firma hakkında hoş yorumlar yok. Kesin bir iddiada bulunmayacağım ama 90 bin takipçisi olan bir parfümerinin postlarına en fazla 5-10 beğeni gelmesi de normal bir istatistik değil, belirtmek istedim.

Şöyle diyeyim 90k takipçi içinde 15 20 kişiyi memnun edememek anormal istatistik mi?

Hocam kim ne faturası sunsun ki sana durduk yere? Konuyla bağlantısını da çözemedim, açıklarsan çok sevinirim. Ayrıca kimse birine kanıt sunmak zorunda değil. Neyi çoklu adet aldığınızı da anlamadım. Ancak ck gidip Trendyol'dan 200 liraya aldığım bir parfüm değil, gidip mağazadan almışım. Onda da emin olmayıp gidip Sephora'dan da denemişim. Ne olursa olsun, 3 farklı yerden denedim kokuyu.

Fatura ile distribütörlük bağdaştırılır konu ilgisi buradan geliyor.

Lafın gelişi dedim zaten 15-20 dk diye.

Şöyle diyeyim 90k takipçi içinde 15 20 kişiyi memnun edememek anormal istatistik mi?

Fatura ile distribütörlük bağdaştırılır konu ilgisi buradan geliyor.
Lafın gelişi denilse bile saçma bir süre tahmini. Parfümler hakkında bilgisi olmayan biri belki de bu yazıdan etkilenip EDT konsantrasyonlarını çok çok zayıf sandı nerden bilebilirsiniz. Mübalağa yapacağım diye suyunu çıkarmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı