Cam mouse pad nasıldır?

Bütçe
2000TL+

AYZVOID

Picopat
Daha fazla  
Selamlar bugün elimdeki kumaş mouse Pad'in artık eskidiğini fark ettim ve yeni bir mouse pad arayışına girdim. Görünüş ve rahatlık olarak cam mouse Pad'ler dikkatimi çekti. Bu konuyu foruma danışarak sorularıma cevap alabilirim diye düşündüm. Temelde basit birkaç sorum var.

Normalde mouse Pad'i monitörün altına kadar uzatırım ancak cam olanda bu mümkün değil. Acaba küçük olan sadece farenin altına koyacağım bir mouse pad işimi çözer mi? Yoksa fazla mı küçük olur?

Zamanla aşınma oluyor mu, kola falan dökülünce yıkayıp kullanılabiliyor mu?

Zaman içinde farenin altındaki padlere bir zararı olur mu?

Normal mouse Pad'den ne kadar iyi, aradaki fiyat farkına değiyor mu?

Temelde böyle sorularım var, cam mouse pad kullanmış veya kullanan arkadaşların konu hakkında fikirlerini duymak isterim.

Yani mouse padi herkes farklı boylara kullanıyor genelde oynadığınız oyunlara göre veya genel kullanım alanınıza dikkat ederseniz hangi boy bir mouse pade ihtiyacınız olduğu ortaya çıkar.
Kolay kolay bir aşınma olacağını sanmam kendim kullanmadım ama birkaç videoda denk gelmiştim bezle tertemiz siliyorlardı.
Aradaki fiyat farkına gelecek olursak çok memnun olduğunu söyleyenden var işe yapamadığını söyleyende. Normal mouse padlerden memnunsanız veya böyle bir görüntü takıntınız yoksa standart mouse padlerden devam etmenizi öneririm. Yoksa da en azından alip deneyimleyebilirsiniz begenmezseniz masanın üstünde dekor gibi de kullanılabilir gibi geliyor ama bilmiyorum o ucretlere deger mi?

Yani mouse padi herkes farklı boylara kullanıyor genelde oynadığınız oyunlara göre veya genel kullanım alanınıza dikkat ederseniz hangi boy bir mouse pade ihtiyacınız olduğu ortaya çıkar.
Kolay kolay bir aşınma olacağını sanmam kendim kullanmadım ama birkaç videoda denk gelmiştim bezle tertemiz siliyorlardı.
Aradaki fiyat farkına gelecek olursak çok memnun olduğunu söyleyenden var işe yapamadığını söyleyende. Normal mouse padlerden memnunsanız veya böyle bir görüntü takıntınız yoksa standart mouse padlerden devam etmenizi öneririm. Yoksa da en azından alip deneyimleyebilirsiniz begenmezseniz masanın üstünde dekor gibi de kullanılabilir gibi geliyor ama bilmiyorum o ucretlere deger mi?

Beğenirsem değdi derim parasına ama beğenmezsem sıkıntı işte. Ben dandik mouse pad kullanan birisiyim o yüzden beğenirim her türlü gibi geliyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı