Önce aldığınız ürünün yanında gelen Lamzu Proton dotlarla kullanın, çok hızlı geleceğini sanmıyorum eğer hızlı gelirse Obsidian Air (mor olan) dot alabilirsiniz, çünkü en güvenli seçenek o. Ancak cam mousepadlerde dot skates harici kullanım taraftarı değilim, kullanırken siz de anlayacaksınız. (özellikle full size önermiyorum.)
U9'ların ömrü oldukça iyi. Statik sürtünmesi orta seviyede, dinamik sürtünmesi ise düşük. Obsidian Pro/Ultra’dan daha hızlı ve sesi de çok fazla değil.
Obsidian Air sertleştirilmiş PTFE kullanıyor, bu yüzden ömrü düz Obsidian'a göre daha uzun. Statik sürtünmesi düşük ve dinamik sürtünmede yumuşak bir kontrol hissi veriyor. Sesi de az.
Düz Obsidian kullanırsanız yaklaşık 1 hafta civarında ömrü var. Statik ve dinamik sürtünme hissi yukarıdakilere göre biraz daha belirgin.
Obsidian Pro'yu (gri olan) önermiyorum, çamur gibi hissettiriyor ve haşır huşur ses çıkartıyor. (seveni de var ama yukarıdaki tüm seçenekler hızlı gelirse deneyebilirsin.)
Hocam bu doğru model galiba bunu alıp benim mousedeki varsayılan skateleri çıkarıp linkte olan resimdeki aynı konumlara mı takmak gerekiyor daha önce yapmadığım için pek hakim değilim size sormak istedim yapmadan önce. - X-Raypad Obsidian AIR - Universal Dot Skates (Mor)