Cam mouse pad sürtünme hissi yapıyor

Rilo

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 2070S
Ryzen 5 5600X
B450M-PRO M.2 Max
Merhaba dün cam mouse opad'im elime ulaştı, yanında buna uygun PTFE skatez göndermişler. Skatezleri doğru bir şekilde mi hizaladım blmiyorum ama çok fazla sürtünme hissi yapıyor. Sanki altı hep tozmuş gibi hissediyorum. Ama altı temiz ve çok kez sildim. Cam skatez alırsam bu his daha da artar mı? Bu sorun genel olarak cam mouse pad olduğu için mi yaşanıyor? Biraz tuhaf bir his. Sanki kesiliyor veya çiziliyormuş gibi bir his var. Köşelere ikişer adet toplam 8 skatez yerleştirdim ve hiç akıcı değildi. Ortaya da 1 tane yerleştirince daha akıcı oldu ama çizik hissi gitmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürtünme sesinden bahsediyorsanız o normal cam mousepad sonuçta mouse hissiyatını etkileyen bir şey yoksa sorun yok skates sensörün hafif yukarısına takınca bile farkı anlarsınız hızlanır tavsiyem 2 yukarı 2 aşağı takın

Sürtünme sesinden bahsediyorsanız o normal cam mouse pad sonuçta mouse hissiyatını etkileyen bir şey yoksa sorun yok skates sensörün hafif yukarısına takınca bile farkı anlarsınız hızlanır tavsiyem 2 yukarı 2 aşağı takın.

Sanki çiziliyormuş gibi bir hissiyat var ve yavaştı. Ama ortaya skatezi taktığımda hissiyat değişmese bile hızlandı. Köşeleri toplam 4 tane ve 1 tane de sensörü kapatmayacak şekilde ortaya takarsam daha mı iyi olur?

Sanki çiziliyormuş gibi bir hissiyat var ve yavaştı. Ama ortaya skatezi taktığımda hissiyat değişmese bile hızlandı. Köşeleri toplam 4 tane ve 1 tane de sensörü kapatmayacak şekilde ortaya takarsam daha mı iyi olur?
BeastEsport'dan aldım mousepad mi kalitesiz yoksa ilk defa kullandığım için mi sorun var anlayamadım. Skatezleri de mousepad'le beraber göndermişlerdi.

Beastesport'dan aldım mouse pad mi kalitesiz yoksa ilk defa kullandığım için mi sorun var anlayamadım. Skatezleri de mouse Pad'le beraber göndermişlerdi.

Cosmic glass V2 kullanıyorum skatesleri 2 yukarı 2 aşağı 1 sensörün yukarısına taktım sürtünme vs mükemmel sadece dediğim gibi cam olduğu için ses var onunda performansıma etkisi yok diye sorun etmedim mousepadin tam modeli nedir?

Cosmic glass V2 kullanıyorum skatesleri 2 yukarı 2 aşağı 1 sensörün yukarısına taktım sürtünme vs mükemmel sadece dediğim gibi cam olduğu için ses var onunda performansıma etkisi yok diye sorun etmedim mousepadin tam modeli nedir?
Beast Esports Headshot Series modeli. O sesle beraber çiziliyormuş gibi hissi birazcık rahatsız etmişti. Ortaya skatez koyunca sens düşürecek şekilde hızlandı. Skatezleri tekrar takacağım veya farklı bir skates önerirseniz onu deneyebilirim. Cam skates bu hissi daha çok arttırır mı?

Beast Esports Headshot Series modeli. O sesle beraber çiziliyormuş gibi hissi birazcık rahatsız etmişti. Ortaya skatez koyunca sens düşürecek şekilde hızlandı. Skatezleri tekrar takacağım veya farklı bir skates önerirseniz onu deneyebilirim. Cam skates bu hissi daha çok arttırır mı?
Tjx plastix dot kullandığım skates camlar için önerlin bu redditte vs. Wraith sitesinden alabilirsin dediğim şekilde takabilirsin.

Hangi skatese alırsam alayım o performansı bozmayan sürtünme hissi yaşanacak sanırım. Toz varmış gibi olan his. 1-2 gün daha deneyeceğim. Alışılmayacacak gibiyse iade edebilirim.

Hangi skatese alırsam alayım o performansı bozmayan sürtünme hissi yaşanacak sanırım. Toz varmış gibi olan his. 1-2 gün daha deneyeceğim. Alışılmayacacak gibiyse iade edebilirim.
Kullanımı etkilemicek performansı rahatsız etmicek ses her türlü olucak çünki cam.

Uzun zaman geçti ama alıştıktan sonra tujaf gelmiyor. Wraith'den skatez aldım ve daha güzel oldu. Teşekkürler sorun çözüldü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı