Cam mousepad alınır mı?

brkatl06

Hectopat
Yer
Ankara Keçiören
Merhaba
Bugüne kadar kumaş, plastik, ucuz veya pahalı birçok farklı mousepad denedim ancak hepsi elimde sulu egzamaya sebep oluyor. Aynı zamanda lateks alerjim var ve sanırım bu durum tetikliyor.

Bu tarz bir cilt rahatsızlığı veya alerjisi olanlar için cam mousepad önerir misiniz? Veya benzer bir durum yaşayıp farklı bir materyal/çözüm bulan var mı?

Mevcut farem 6 yıllık Gamepower Ursa. Eğer önereceğiniz cam (veya farklı bir) mousepad ile mevcut farem uyumsuzluk yaşatırsa fareyi de değiştirebilirim.

Bu sorunu kökten çözmek için (gerekirse fare dâhil) ayırdığım toplam bütçe maksimum 100 dolar civarında.

Merhaba, 4 yıldan beri glass pad kullanıyorum. Her ne olursa olsun control denilse bile yüzey kesinlikle speed oluyor her halükarda. Temizliği çok kolay, yağ gibi akıp gidiyor. Günde 2 kere camsil + mikrofiber bez ile tozlarının temizlenmesi gerekiyor sadece. Sizin özelinizde arm sleeve ile kullanmanızı tavsiye ederim. Yazın ise genel kullanımda arm sleeve şart oluyor terden dolayı. Hiç terlemese bile eliniz kolunuz, sıcak havadan dolayı kolunuz pad e yapışıyor ve kontrol edilmesi zorlaşıyor.

Kısacası cam mousepad ömürlük diyebilirim.

Merhaba
Bugüne kadar kumaş, plastik, ucuz veya pahalı birçok farklı mousepad denedim ancak hepsi elimde sulu egzamaya sebep oluyor. Aynı zamanda lateks alerjim var ve sanırım bu durum tetikliyor.

Bu tarz bir cilt rahatsızlığı veya alerjisi olanlar için cam mousepad önerir misiniz? Veya benzer bir durum yaşayıp farklı bir materyal/çözüm bulan var mı?

Mevcut farem 6 yıllık Gamepower Ursa. Eğer önereceğiniz cam (veya farklı bir) mousepad ile mevcut farem uyumsuzluk yaşatırsa fareyi de değiştirebilirim.

Bu sorunu kökten çözmek için (gerekirse fare dâhil) ayırdığım toplam bütçe maksimum 100 dolar civarında.
4400 cam birazcık zor hocam. Sadece bu var.
İsterseniz kumaş değil de kaplama yüzeyli pad önerebilirim.

Merhaba, 4 yıldan beri glass pad kullanıyorum. Her ne olursa olsun Control denilse bile yüzey kesinlikle Speed oluyor her halükarda. Temizliği çok kolay, yağ gibi akıp gidiyor. Günde 2 kere camsil + mikrofiber bez ile tozlarının temizlenmesi gerekiyor sadece. Sizin özelinizde ARM sleeve ile kullanmanızı tavsiye ederim. Yazın ise genel kullanımda ARM sleeve şart oluyor terden dolayı. Hiç terlemese bile eliniz kolunuz, sıcak havadan dolayı kolunuz pad e yapışıyor ve kontrol edilmesi zorlaşıyor.

Kısacası cam mouse pad ömürlük diyebilirim.

Benim ellerimde çok terler. Camsil sorun olur mu elime bilmiyorum. Bahsettiğin o ARM sleeve i alırsam ve yine egzama yaparsa kahrolurum. Dolapta bir sürü gamepad bulunuyor aldıktan sonra kullanamadığım... Şu an tahtaya koyuyorum fareyi ve elimi. Tahta terimi emiyor ve bakteri oluşuyor. Bu da hem koku yapıyor hem de zamanla tahta deforme olduğu için takılmalar oluyor.

Benim ellerimde çok terler. Camsil sorun olur mu elime bilmiyorum. Bahsettiğin o ARM sleeve i alırsam ve yine egzama yaparsa kahrolurum. Dolapta bir sürü gamepad bulunuyor aldıktan sonra kullanamadığım... Şu an tahtaya koyuyorum fareyi ve elimi. Tahta terimi emiyor ve bakteri oluşuyor. Bu da hem koku yapıyor hem de zamanla tahta deforme olduğu için takılmalar oluyor.
Ter ve su tutmayan kaplama yüzeyli pad olarak bunu önerebilirim hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı