Çamaşır deterjanı önerisi

Attığınız linkte sayfaya ulaşılamıyor linkler arka arkaya binmiş sanırım doğrusu şu alttaki. Dermatit varsa deneyin belki iyi sonuç verir. Bende de seboreik var kepek yapıyor , bir sürü ilaç kullandım geçmiyor en son saldım artık , saçların dökülmesinede sebep oluyor kaşıntı yüzünden , lanet birşey resmen.

Attığınız linkte sayfaya ulaşılamıyor linkler arka arkaya binmiş sanırım doğrusu şu alttaki. Dermatit varsa deneyin belki iyi sonuç verir. Bende de seboreik var kepek yapıyor, bir sürü ilaç kullandım geçmiyor en son saldım artık, saçların dökülmesinede sebep oluyor kaşıntı yüzünden, lanet bir şey resmen.

Öyle hocam ya 1 yıldır çekiyorum bende alt takımda dermatit var alevleniyor yanıp duruyor denemediğim krem kalmadı son çare deterjan değişeceğim bakalım

Öyle hocam ya 1 yıldır çekiyorum bende alt takımda dermatit var alevleniyor yanıp duruyor denemediğim krem kalmadı son çare deterjan değişeceğim bakalım
Evet malesef işe yaramıyor , ilaç diye verdikleri şampuan bile işe yaramadı üstelik saçta döküyor deriyi seyrelttiği için o yüzden ilaçta kullanmıyorum. Umarım şampuan senin sorununu azaltır,geçmiş olsun.

Evet maalesef işe yaramıyor, ilaç diye verdikleri şampuan bile işe yaramadı üstelik saçta döküyor deriyi seyrelttiği için o yüzden ilaçta kullanmıyorum. Umarım şampuan senin sorununu azaltır, geçmiş olsun.

Şampuan degil çamaşır deterjanı ama teşekkür ederim umarım sizin de olur Aras Kargo bugün getirmedi reisler bilseydim almazdım gidip yerlerinden alırdım şu aras kargoda nefret ediyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı