Arkadaşlar belirttiğim gibi patladığı anda evdeki tüm sigorta gitti. İçini açtık her şey kül olmuş anakart transistor.
Acaba tamir edilebilir mi?
Acaba tamir edilebilir mi?
Son düzenleyen: Moderatör:
12 yıllık arçelik çamaşır makinesi zaten ömrü bitmişti cevaplar için teşekkürler.
28 senelik buz dolap ve çamaşır makinesi halen çalışıyor. Köye koyduk, orada kullanılıyor artık uzun süredirDaha ne yapsın reis 12 yıl iyi bile dayanmış.
Oha Gerçekten Şaşırdım28 senelik buz dolap ve çamaşır makinesi halen çalışıyor. Köye koyduk, orada kullanılıyor artık uzun süredir![]()
Güldüm, hakkını helal et.@acv komik mi beyefendi?
Yalan yok, eski mallar cidden sağlam. Yeni beyaz eşya Vestel ve Beko aldık garanti bitmeden saç paslanıyor veya başka bin bir türlü sorunlar çıkıyor.Oha Gerçekten Şaşırdım![]()
28 senelik buz dolap ve çamaşır makinesi halen çalışıyor. Köye koyduk, orada kullanılıyor artık uzun süredir![]()
Haklısınız gerçekten eski mallar harbiden iyi,bizim komuşumuzda bir beko derin dondurucu aldı 2-3 hafta içinde servise gönderdiler.Yalan yok, eski mallar cidden sağlam. Yeni beyaz eşya Vestel veya Beko aldık garanti bitmeden saç paslanıyor veya başka bin bir türlü sorunlar çıkıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.