Çamaşır makinesi su giriş hortumu su kaçırıyor

axdfg

Decapat
Daha fazla  
Geçen hafta yeni bir eve taşındım ve böyle bir sorunum var. Sanırım taşırken hortumun bir yeri ezildi ufak ufak su kaçırıyor. Yeni bir hortum almayı düşünüyorum ancak şimdilik idareten nasıl bir önlem alacağımı bilmiyorum. Acaba çamaşır makinesi suyu çektikten sonra soğuk su vanasını komple kapasam işe yarar mı?

Böyle bir hortuma ihtiyacın olacak. Yenisi ile değiştirmen gerek eğer bağlantı yerlerinden kaçırıyorsa.

01.jpg

Çamaşır makinesi tahliye hortumu diye bulabilirsin.

Herhangi bir nalburdan alıp değiştirebilirsiniz. Uğraşmaya değmez. 10-20TL aralığında satılmakta. Tahliye hortumu değil yalnız, arkadaş yanlış yazmış. Temiz su bağlantı hortumu diye isteyeceksiniz.

Beko, Bosch, arçelik, Vestel marka fark etmez hangisinin servisi yakındaysa ondan alabilirsin.

Merhaba çamaşır makinemın su tahliye hortumu su kaçırıyor çeşmeyi değiştirdik hortumu değiştirdik hortumun içinde ki contayı yeniledik kendiri ve o beyaz bant gibi olan şeyi sarmayı denedik birçok yol denedik ama yine akıtıyor ne yapmamız lazım lütfen yardımcı olur musunuz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı