Yusufdmrk Decapat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 391 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2021 #1 Bir sinir ile cama yumruk attım, serçe parmağımda kesik oluştu. Kanaması durması için ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Şubat 2021
Bir sinir ile cama yumruk attım, serçe parmağımda kesik oluştu. Kanaması durması için ne yapmam lazım?
Cebrail yalcin Hectopat Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 312 Çözümler 2 15 Şubat 2021 #2 Alkol ve cimbiz ile temizle ve parmagi yagli bezle sar.
3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.516 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 15 Şubat 2021 #3 Pansuman uygula ama cam varsa doktora git direkt.
Yusufdmrk Decapat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 391 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2021 #4 Teşekkürler, peçete koydum kanaması durdu bir süre sonra. Mute yediğim için cevap veremedim.
Cebrail yalcin Hectopat Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 312 Çözümler 2 15 Şubat 2021 #5 Yusufdmrk dedi: Teşekkürler, peçete koydum kanaması durdu bir süre sonra. Mute yediğim için cevap veremedim. Genişletmek için tıkla... Yeniden gecmis olsun hocam.
Yusufdmrk dedi: Teşekkürler, peçete koydum kanaması durdu bir süre sonra. Mute yediğim için cevap veremedim. Genişletmek için tıkla... Yeniden gecmis olsun hocam.
Yusufdmrk Decapat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 391 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2021 #6 Cebrail yalcin dedi: Yeniden gecmis olsun hocam. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam.
Stailen Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2021 #7 Halletmişsin fakat bilgi olsun: Sigarayı kırıp tütünü kan akan yere dökün ve peçete veya gazete gibi bir şey ile sarın. Kanı durduracaktır.
Halletmişsin fakat bilgi olsun: Sigarayı kırıp tütünü kan akan yere dökün ve peçete veya gazete gibi bir şey ile sarın. Kanı durduracaktır.
Yusufdmrk Decapat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 391 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2021 #8 Stailen dedi: Halletmişsin fakat bilgi olsun: Sigarayı kırıp tütünü kan akan yere dökün ve peçete veya gazete gibi bir şey ile sarın. Kanı durduracaktır. Genişletmek için tıkla... Evet öyle yaptım hemen durdurdu.
Stailen dedi: Halletmişsin fakat bilgi olsun: Sigarayı kırıp tütünü kan akan yere dökün ve peçete veya gazete gibi bir şey ile sarın. Kanı durduracaktır. Genişletmek için tıkla... Evet öyle yaptım hemen durdurdu.
holywitcherofrivia Kilopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 4.235 Çözümler 26 15 Şubat 2021 #9 Stailen dedi: Halletmişsin fakat bilgi olsun: Sigarayı kırıp tütünü kan akan yere dökün ve peçete veya gazete gibi bir şey ile sarın. Kanı durduracaktır. Genişletmek için tıkla... Böyle şeyler yapmayın, yarayı kirletmiş olursunuz gerek yok. Temiz suyla yıkayıp peçete basmak yeterli. Ne alkole ne yağlı peçeteye ne de küle gerek var.
Stailen dedi: Halletmişsin fakat bilgi olsun: Sigarayı kırıp tütünü kan akan yere dökün ve peçete veya gazete gibi bir şey ile sarın. Kanı durduracaktır. Genişletmek için tıkla... Böyle şeyler yapmayın, yarayı kirletmiş olursunuz gerek yok. Temiz suyla yıkayıp peçete basmak yeterli. Ne alkole ne yağlı peçeteye ne de küle gerek var.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.474 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 16 Şubat 2021 #10 Parmak hareketinde dokunma hissinde sorun yoksa algılayabiliyorsan sıkıntı yok. Kanama durduğu için de ona değinmeyeceğim.
Parmak hareketinde dokunma hissinde sorun yoksa algılayabiliyorsan sıkıntı yok. Kanama durduğu için de ona değinmeyeceğim.