Camtasia render işlemi çok yavaş

Makaleler
9
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i7 10750H || GTX 1660 Ti 6 GB Mobile || 2x16 GB RAM || 512 GB NVMe M.2 SSD || 1080p 144 Hz IPS Panel || Windows 11-macOS Big Sur || Acer Nitro 5 AN515-55 2020 ||
Meslek
Öğrenci
GPU desteği veya sadece CPU modunda en basit render bile dakikalar sürüyor. Sistemi hiç kullanmıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?

1679164950432.png

Hocam render işlemi PC biraz zorlar render uzun sürüyor 5 dakikalık video olsa bile sonuç bu ve sistem özelikleriniz iyi ise render o kadar yavaş sürmez yani.

Sistem özellikleriniz neden yazmıyorsunuz?
Fotoğrafta mevcut.

Hocam render işlemi PC biraz zorlar render uzun sürüyor 5 dakikalık video olsa bile sonuç bu ve sistem özelikleriniz iyi ise render o kadar yavaş sürmez yani.
Hocam sistemden önce kullanımlar çok az CPU-GPU %30-50 kullanılıyor. Premiere Pro ile sorun yaşamıyorum çok hızlı ve istediğim kalitede alıyor.

Fotoda sadece CPU mecut ekran kartı gözükmüyor.
GTX 1660 Ti Mobile hocam. Sadece Camtasia 2022'de böyle. Sisteme yük binmiyor yani Premiere Pro gibi.

Fotoğrafta mevcut.

Hocam sistemden önce kullanımlar çok az CPU-GPU %30-50 kullanılıyor. Premiere Pro ile sorun yaşamıyorum çok hızlı ve istediğim kalitede alıyor.

Camtasiya ağır programdır ben kafa montajı videoları yapıyorum kafa takıla takıla gidiyor gelde cıldırma sistemim kötüde değil program sorunlu :D

Video çok yerden kesilmiş ve birçok video eklenmiş ise normal. Fakat takılı kalmışsa render işlemini durdurup yeniden başlatmanızı öneririm.
Tek video, 20 dakikalık masaüstü çekimi. Takılmıyor çok yavaş sadece.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı