Video kaydı almak için kullanacağım, edit konusunda PC ile çok bilgili değilim hatta hiç değilim. Sizce bu uygulama işimi görür mü? Bunun haricinde video kayıt için D3dgear almayı düşünüyorum o işimi görür mü? Yazarsanız sevinirim, iyi günler.
Kayıt kısmı fena değil, edit için ise başlangıç. Hatta bu program insanlar video editlemeye alışsın diye yapılmış. Ek olarak indirilebilecek içeriği yok denecek kadar az fakat öğrenmesi de ustalaşması da çok kolay program. Camtasia veya Movavi ile başlamanız iyi olur veya CapCut PC versiyonunu bile deneyebilirsiniz fakat bu işten yürümek için daha sonrasında Premiere Pro veya Vegas Pro gibi üst klasman uygulamarı öğrenmelisiniz. O seviyeye geldiğinizde tavsiyem Premiere Pro olurdu.
D3dgear kullanacağım yazmıştım hocam OBS kullanmayı denemiştim birkaç gün önce ama kayıtta kasmadığı halde video çok kasıyordu onun için onu kullanmıyorum D3dgear de öyle bir sorunla karşılaşmadım edit konusuna gelince Movavi demiştiniz o paralı değil mi?
Kayıt kısmı fena değil, edit için ise başlangıç. Hatta bu program insanlar video editlemeye alışsın diye yapılmış. Ek olarak indirilebilecek içeriği yok denecek kadar az fakat öğrenmesi de ustalaşması da çok kolay program. Camtasia veya Movavi ile başlamanız iyi olur veya CapCut PC versiyonunu bile deneyebilirsiniz fakat bu işten yürümek için daha sonrasında Premiere Pro veya Vegas Pro gibi üst klasman uygulamarı öğrenmelisiniz. O seviyeye geldiğinizde tavsiyem Premiere Pro olurdu.
Camtasia satın almaya değmez, o kadar az özelliğe rağmen indirimsiz 300 dolar gibi uçuk bir fiyatı var ve TL cinsinden satışını bulamadım. Diğerlerinin fiyatlarını aşağıya bırakıyorum.
Movavi
Vegas Pro
Premiere Pro
Fiyatlar bu şekilde. Adobe tarafında sadece Premiere Pro'ya ayda 130TL vermektense, Creative Cloud alarak tüm Adobe uygulamalarına 190TL vermek daha mantıklı.