Can sıkıntısı için öneriler

Hobi edin.

Evet, sabahtan akşama kadar yaptığım tek şey oturmak ve yatmak. Önerileriniz neler?

Hobi edin. Enstrüman çalmak, kitap okumak, resim çizmek, kodlama dili öğrenmek gibi şeyler. Zaten ütün yorumlar hobi edinmekle alakalı vakit geçsin diye meme subredditlerine bakabilirsin mesela: r/gh_ben (gerçekten efsane yer)

Ben edit yapmaya başladım. Şarkılara altyazı falan ekliyorum, Lyrcis edit yapıyorum, dizi editlerine sardım bu aralar, dizilerden sahneler kesip birleştirmek ve arkaya uyumlu müzik eklemek... Adeta zevk doruklarına çıkıyorum :D Baya eğlenceli oluyor.

21. yüzyılın en büyük nimeti olan internet ve teknoloji ayaklarının altında. Binlerce sayfalık ansiklopediler taşıyıp sayfa karıştırmana gerek yok, bilgi ve her şey 1 tık uzağında.

Böyle şanslı bir dönemde Dünya'da olup, böyle boş yaşayanlara acıyorum :) Hiçbir şey yapmıyorsan aç bir iki tane ilgini çeken makale oku, milyonlarca ücretsiz kaynaktan dil öğrenip kendine değer kat, dizi ve film izleyip genel kültürünü yükselt. Oturduğun yerden içeceğini yudumlarken sanal ortamda güzel ortamları gez...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı