Can sıkıntısında ne yapılabilir?

RDR2, Witcher 3 gibi oyunlara sisteminiz yetiyor mu? Ona göre öneri yapayım.
Sistemimi direkt söyleyeyim. Büyük ihtimal yetmez o oyunlara.

AMD Ryzen 3 3200U
AMD Radeon Vega 3 gfx
6 GB RAM
Windows 10 Pro x64

Geri dönüşünüzü merak ediyorum, çok Portal 2 seven göremedim forumda.
Bulmaca tarzında bir oyunmuş. Severim büyük ihtimal.

Celeste, Disco Elysium(yakın zamanda Türkçe dil seçeneği eklenecek saatlerinizi gömebilirsiniz), Dead Cells, DMC Devil May Cry, Cuphead, Half-Life serisi(buna tüm Valve oyunlarını dahil edelim), bayonetta, ori serisi, tes serisi, Witcher 1-2, Soma, Stardew Valley ve Saints Row serisi. Hangi türlere ilgi duyduğunuzu bilmediğim için çoğu aklıma geleni önerdim.

Forum bende çöküp duruyor sizde de var mı bu sorun?

Evet az önce çöktü bende de.

Celeste, Disco Elysium(yakın zamanda Türkçe dil seçeneği eklenecek saatlerinizi gömebilirsiniz), Dead Cells, DMC Devil May Cry, Cuphead, Half-Life serisi(buna tüm Valve oyunlarını dahil edelim), bayonetta, ori serisi, tes serisi, Witcher 1-2, Soma, Stardew Valley ve Saints Row serisi. Hangi türlere ilgi duyduğunuzu bilmediğim için çoğu aklıma geleni önerdim.

Yeni sunucuya geçtikleri içinmiş öyle diyorlar.

Çok teşekkürler önerilerinize bakacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı