yorgunsavascı999
Hectopat
Bende sıkılıyorum alıştım sanırım arada bunaltı giriyor oturup ağlıyorum başka çarem yok.
Sistemimi direkt söyleyeyim. Büyük ihtimal yetmez o oyunlara.RDR2, Witcher 3 gibi oyunlara sisteminiz yetiyor mu? Ona göre öneri yapayım.
Bulmaca tarzında bir oyunmuş. Severim büyük ihtimal.Geri dönüşünüzü merak ediyorum, çok Portal 2 seven göremedim forumda.
Lua öğreniyordum da en son. Yazılım severim de çok sıktı beni. 18 dakika zor dayandım.Bir şeylerle uğraşmak istiyorsaniz yazilim videolari izleyebilirsiniz.
Canım çok sıkılıyor. Eskisi gibi güzel oyunlar da çıkmıyor. Çıksa da sistem gereksinimler yüksek oluyor. Siz neler oynuyorsunuz ya da ne yapıyorsunuz böyle durumlarda?
Gece yürüyüş yapmayı düşünüyorum, iyi gelebilir. Teşekkürler.Dışarı çık boş boş gez ama elinde hiçbir şey olmasın Max 10TL.
Forum bende çöküp duruyor sizde de var mı bu sorun?
Celeste, Disco Elysium(yakın zamanda Türkçe dil seçeneği eklenecek saatlerinizi gömebilirsiniz), Dead Cells, DMC Devil May Cry, Cuphead, Half-Life serisi(buna tüm Valve oyunlarını dahil edelim), bayonetta, ori serisi, tes serisi, Witcher 1-2, Soma, Stardew Valley ve Saints Row serisi. Hangi türlere ilgi duyduğunuzu bilmediğim için çoğu aklıma geleni önerdim.
Evet az önce çöktü bende de.
Çok teşekkürler önerilerinize bakacağım.Celeste, Disco Elysium(yakın zamanda Türkçe dil seçeneği eklenecek saatlerinizi gömebilirsiniz), Dead Cells, DMC Devil May Cry, Cuphead, Half-Life serisi(buna tüm Valve oyunlarını dahil edelim), bayonetta, ori serisi, tes serisi, Witcher 1-2, Soma, Stardew Valley ve Saints Row serisi. Hangi türlere ilgi duyduğunuzu bilmediğim için çoğu aklıma geleni önerdim.
Evet az önce çöktü bende de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.