Can You Run IT Çalışmıyor

eXPlorer351o

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Monster Abra A5 V16.7.4 i5 11400H, 32 GB ram DDR4, 1 TB M.2, GTX1650
Meslek
Öğrenci
1740246033484.png

Gördüğünüz gibi sorun çıkarıyor bunu nasıl düzelteceğim?

Windows 11'de çalışıyor. Sorun Windows 7 olabilir diğer arkadaşların dediği gibi Windows 7 desteklemiyor olabilir ki gayet normal bir durum bence.
suçumuz ne eski pc mi çöp edecek kadar aptallık yapamam ve günümüzde minecraft 1.21.4 açabiliyo buna şükür valorantta açabilioda win 10 du win 7 ye düşürdüm o yüzden olmuyo ben 2 ay önce denediğimde win 8.1 de sorunsuzdu

Merhaba,

Windows 7 eski bir işletim sistemi olduğu için ve cihaz üstünde ki bileşenleri tanımadığı için bu hatayı almaktasınız. Bir üst işletim sistemi yükleyip deneyebilirsiniz.
Harddisk...

Suçumuz ne eski PC mi çöp edecek kadar aptallık yapamam ve günümüzde Minecraft 1.21.4 açabiliyor buna şükür Valorant'ta açabilioda Windows 10'du Windows 7'ye düşürdüm o yüzden olmuyor ben 2 ay önce denediğimde Win 8.1 de sorunsuzdu.

Hard disk...
Hocam işletim sisteminiz eski.

Siteden oyunun gerektirdiği parçalara bakarak internetten kısa bir araştırmayla bilgisayarınızın çalıştırıp çalıştıramayacağını tahmin edebilirsiniz.

Windows 7'nin temeli olan Windows Vista benden büyük. Ayrıca adamlar yapmak zorunda değiller. Microsoft bile destek vermiyor Windows 7'ye.

Hocam işletim sisteminiz eski.

Siteden oyunun gerektirdiği parçalara bakarak internetten kısa bir araştırmayla bilgisayarınızın çalıştırıp çalıştıramayacağını tahmin edebilirsiniz.

Windows 7'nin temeli olan Windows Vista benden büyük. Ayrıca adamlar yapmak zorunda değiller. Microsoft bile destek vermiyor Windows 7'ye.
tamam...

Suçumuz ne eski PC mi çöp edecek kadar aptallık yapamam ve günümüzde Minecraft 1.21.4 açabiliyor buna şükür Valorant'ta açabilioda Windows 10'du Windows 7'ye düşürdüm o yüzden olmuyor ben 2 ay önce denediğimde Win 8.1 de sorunsuzdu.

Hard disk...

Hocam sizi suçlamıyorum elbette eski pcleri çöpe atmayada karşıyım ancak bu Windows 7'nin eski olduğu ve her uygulamanın çalışmayacağı gerçeğini değiştirmez. Daha farklı bir işletim sistemine geçmeniz sizin açınızdan en iyisi olacaktır.

Screenshot 2025-02-22 204453.png

Üstelik o kadar da iyi bir program değilmiş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı