Çanak anten baştan kurulumu için kaliteli Kablo - Çanak ve 4 çıkışlı LNB önerisi

refikilhan

Megapat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Windows 11
Meslek
Emekli Asker
Bugün kış gelmeden çanak anten bakımı yaptırayım diye antenci çağırdım, birlikte çatıya çıktık ki, çanak küflenmiş, kablolar soyulmuş, çok az bir bakımdan sonra, antencinin önerisi;
LNB dahil çanak ve kablo değişmeli, 90 cm çanak Eskişehir için çok büyük çünkü hafif rüzgarda sallanıyor hiç olmaz sa 70 cm olmalı dedi ve ücretini alıp gitti.
Bu düzeni yeniden kurmak benim gibi emekli birisi için zor olsa da buna mecburum, internetten taksitle de olsa alacağım.
Bana kaliteli, kablo, çanak ve 4 çıkışlı LNB önerir misiniz? 4 çıkışlı istememin nedeni, misafir odası dahil 3 televizyon bağlıyoruz.
Teşekkürler.

Teşekkür ediyorum, çanağın Eskişehir'e gelirken zarar görebileceği söyleniyor, kablo için ise Hepsiburada com da verdiğiniz linkte bir mağazaya "kutsan TV uydu anten kablosu RG6 U6 (bakır) Full HD 4K UHD" gerek örgü gerekse bağlantı telinin bakır olup olmadığını sordum, olumlu cevap alırsam, 2 TV için 30'ar metreden toplam 60 metre satın alacağım.
Bana desteğiniz için çok teşekkür ediyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı