Çanak anten ile internet köprüleme problemi

Devrim Esen

Hectopat
Arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce bir bilgisayarcıya yaklaşık 50 metre mesafe sonraki evimde altyapı olmadığından dolayı çanak anten ile internet çektirttik ancak 2. ayın sonunda kablonun ucuna internet gelmemeye başladı ve buna 1.500 TL civarı bir para ödedik nasıl halledeceğim takılan kablolar ektedir. Çatıdaki anteni de görmek isterseniz atabilirim çıkıp.

Dosya Ekleri

• IMG_20200823_102417.jpg
    IMG_20200823_102417.jpg
    496,7 KB · Görüntüleme: 963
  • IMG_20200823_102424.jpg
    IMG_20200823_102424.jpg
    598,1 KB · Görüntüleme: 937
Evler arasında bağlantıyı engelleyecek bir bina var mı ? En önemlisi bu. Bununla bende zamanında uğraştım ama bir sorun yasamadigim için başka bir bilgim yok. Sadece bana da zamanında denildi binalar arasında engel olmaması gerektiği.

Evler arasında bağlantıyı engelleyecek bir bina var mı? En önemlisi bu. Bununla bende zamanında uğraştım ama bir sorun yasamadigim için başka bir bilgim yok. Sadece bana da zamanında denildi binalar arasında engel olmaması gerektiği.

Hiç yok zaten elektrikler gidip geldi mahallemde ondan sonra oldu modemlere reset attım ancak olmadı.

Önceden bağlantı vardı ama sonradan gelmiyorsa bağlantı düzeneklerinin kontrol edilmesini özellikle de bağlantıda kablo varsa, kabloda kopukluk var mı yok mu kontrol edilmesini tavsiye ederim. Ayrıca " Arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce bir bilgisayarcıya yaklaşık 50 metre mesafe sonraki evimde altyapı olmadığından dolayı çanak anten ile internet çektirttik ancak " demişsiniz. İlginç geldi tam olarak bağlatı nasıl yapıldı, bir şeması var mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı