Çanak anten kablosu bulmak

Hocam inşallah gider gitmezse bir elektrikçi çağırın. Susta ile denesin.

Dediğim gibi dışarıdan çekilebilir. Biraz daha kablo gerekir. Olmaz ise zorlamayın. Bir elektrikçi çağırın.

Dediğim gibi dışarıdan çekilebilir. Biraz daha kablo gerekir. Olmaz ise zorlamayın. Bir elektrikçi çağırın.
Hocam eğer benim yapabileceğim şey ise susta alırım

Hocam bir de bir şey soracağım ben bunu çekmeden önce bu kablo tamamen aşağıdaydı yani 3 4 cm kablosu dışardaydı bu nasıl oluyor da şimdi girmiyor eskiden bütün kablolar borudaydı.

Bu olayı sana şöyle anlatayım. Tesisat çekilirken sana bahsettiğim susta kullanılır. Kablolar sustaya bağlanıp çekilir. Susta önden gittiği için problem olmaz. Kablo değişimi yapılacağı zaman eski kablo susta görevi görür. Eski kabloya bağlayıp yenisini çekebilirsiniz.

Bu olayı sana şöyle anlatayım. Tesisat çekilirken sana bahsettiğim susta kullanılır. Kablolar sustaya bağlanıp çekilir. Susta önden gittiği için problem olmaz. Kablo değişimi yapılacağı zaman eski kablo susta görevi görür. Eski kabloya bağlayıp yenisini çekebilirsiniz.

Abi bana susta önerebilir misin alacağım ha bir alırsam kesin borudan iner değil mi?

Önerebilirim ama bence uğraşma. Örnek bir model. Bunlar elektrikçi için çok önemlidir.
.

Önerebilirim ama bence uğraşma. Örnek bir model. Bunlar elektrikçi için çok önemlidir.
.

Hocam çok özür dilerim seni çok rahatsız ediyorum ama sorum olacak 1 sustayla bu kablo aşağı inermi kesinmi 2 kabloyu indirdikten sonra ne yapacağım.

Hocam susta boruyu takip eder. Aynı şekilde sabun ile salınır. İlk buvat neresi ise oradan çıkar. Kablo bu sustanın en arka kısmına iyi bir şekilde bağlanmalıdır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı