Selamlar, ben Çanakkale Kepez'de yaşıyorum ve bu sene LGS 2025'e girdim ama maalesef istediğim liseler olan Cihat Kora veya İzmir Kız Liselerinden birini tutturacak bir puan alamadım. Çanakkale Fen Lisesi'ne çok yakın bir yüzdeliğim olduğunu söyleyemeyeceğim fakat puanlarda bu sene değişik seviyede bir oynama var. Mesela ben 4.95 yüzdelik yaptım fakat arkadaşım sadece 3 doğru fazla ile 2.85 yaptı. O yüzden sormak istedim bunu. Ayrıca öğretmenlerimin ve arkadaşlarımın söylediğine göre bu sene Çanakkale Fen'i çoğu kişi konumundan dolayı yazmadı ve - bu arada arkadaşlarım dediğim kişiler 2.6 ve 2.9 arası yüzdeliklerdeler ve hepsi Bifl'ı başa yazdı - Biga İçdaş Fen lisesini yazdı, bu yüzden sormak istiyorum: 4 yıldır düzenli bir şekilde yüzdelik düşüren bu okul, bu sene çakılabilir mi?
Ayrıca sonucum şu şekilde:
Türkçe 15D 5Y
Matematik 19D 1Y
Fen 17D 3Y
İnkılap tarihi 7D 3y
Din 10D
İngilizce 10D
Puanım 440 küsur
Yüzdeliğim 4.95
Umuyorum ki çfl gelir çünkü 1 yanlış matematik yapıp iyi bir fen lisesine girememek beni gerçekten üzer.
Ayrıca şunları da sormak istiyorum:
Sizce nakillerde gelebilir mi?
Okul 1.si olmamın bu okula girmeme bir etkisi olur mu?
ve burası gelmezse diye soruyorum
Merkezden Biga'ya ulaşım yolları nelerdir acaba?
Ayrıca sonucum şu şekilde:
Türkçe 15D 5Y
Matematik 19D 1Y

Fen 17D 3Y
İnkılap tarihi 7D 3y
Din 10D
İngilizce 10D
Puanım 440 küsur
Yüzdeliğim 4.95
Umuyorum ki çfl gelir çünkü 1 yanlış matematik yapıp iyi bir fen lisesine girememek beni gerçekten üzer.

Ayrıca şunları da sormak istiyorum:
Sizce nakillerde gelebilir mi?
Okul 1.si olmamın bu okula girmeme bir etkisi olur mu?

ve burası gelmezse diye soruyorum
Merkezden Biga'ya ulaşım yolları nelerdir acaba?