Canavar nasıl kesilir?

Hocalar bir de neden bunları kullanamıyorum yeni aldım.

Dosya Ekleri

• 1734536140484.png
    1734536140484.png
    1,3 MB · Görüntüleme: 75
Hocalar bir de neden bunları kullanamıyorum yeni aldım.
hocam bunları manuel olarak kullanmıyorsun. Bu gibi tarif kitaplarını bulup aldığından craft olarak ekleniyor
Ve eğer hala kaledeysen gidip caleid bölgesindeki ejderhayı öldürmeni tavsiye ederim levelin ve mekaniklerini geliştirmek için daha dolaşarak seyahat et arkadaşın varsa beraber oynayabileceğiniz modlarda var sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin mümkün mertebe yardımcı olmaya çalışırım

Arkadaşlar canavar bu bir saldırmayı denedim hasar atamıyorum çok fazla, oyuna başlayalı iki gün oldu statları da ekledim.

Bence git Dark Souls Remastered indir oyna şöyle 2 3 hafta.

Sonra Dark Souls 2 indir oyna 2-3 hafta.

Sonra Sekiro indir 2-3 hafta oyna.

Sonra Dark Souls 3 indir 2-3 hafta.

Ardından Elden Ring de bu tarz sorular sormanıza gerek kalmaz.

Bence git Dark Souls Remastered indir oyna şöyle 2 3 hafta.

Sonra Dark Souls 2 indir oyna 2-3 hafta.

Sonra Sekiro indir 2-3 hafta oyna.

Sonra Dark Souls 3 indir 2-3 hafta.

Ardından Elden Ring de bu tarz sorular sormanıza gerek kalmaz.

Dark Souls 1'e göre Elden Ring çok kolay bu arada Dark soulsuda oynamıştım biraz.

Arkadaşlar canavar bu bir saldırmayı denedim hasar atamıyorum çok fazla, oyuna başlayalı iki gün oldu statları da ekledim.

Eki Görüntüle 2376944Eki Görüntüle 2376946

Internetten bak how to get easily 75k runes Elden Ring diye mapin sağındaki bölgede yatan bir ejderha var sadece sol tık atarak kesebiliyorsun 75k rune veriyor onunla level atla 50ye gelirsin diye dusunuyorum samurai Build'i yapiyorsan bloodhound fang kullanmani ve ileride ray lucariaya gidip bloodflame Blade incantationunu almanı oneririm. Simdilik caelid denen bu bolgeye git seviye atla bloodhound fangi al bu bölgeye oyle gir bence

Dark Souls 1'e göre Elden Ring çok kolay bu arada Dark soulsuda oynamıştım biraz.
İleriki bosslar çok garip yetenekler kullandığı için dark souls serisinden daha zor olduğunu düşünüyorum elden ringin

Altus platosunda falan mısın, Leyndell'de falan? Orada olma mucize bu level'le Limgrave bölgesine veya Raya Lucaria bölgesine dön biraz daha kasıl.
Ne diyon knk adam oyuna başlayalı 2 gün oldu diyor

Klavye ile mi oynuyosun gamepad ile mi

Son düzenleme:

Öncelikle o savaştığın şey bi mini boss o yüzden canı fazla. Eğer o bloklamıyorken gerçekten çok az vuruyorsan (30 un altında hasar) o zaman muhtemelen silahı kullanamıyorsun. Onun dışında o canavar kolay sarsılabilen bir canavar değil o yüzden art arda vurmaya çalışırsan yapıştırır kılıcı sana o yüzden ona karşı biraz daha safe oyna.

Onun dışında aldığın tarif kitapları adamın dediği gibi craft yapabileceğin itemlerin kilidini açıyor. Envanterinden aldığın tarif kitabının açıklamasına bakarsan nelerin tarifinin kilidini açtığını yazar.

Ve bu arada hem sağ hem sol eline silah kuşanmışsın o yüzden şöyle güzel bi bilgi vereyim: Aynı tür silahları sağ ve sol elinde kullanırsan L1 tuşu (sol el silahı kullanma tuşu) ile ikisiyle birlikte saldırır. Daha çok hasar vurursun ama vuruş animasyonu azıcık uzar.

hocam hem serinin yabancısı hemde türkçe oynadığımdan çok anlamadım ama deneyeceğim :D
Hemen sana çeviriyorum: Öncelikle Vigor denilen şey sende dinçlik diye geçiyor, Hp yani onu yükseltmeyi ihmal etmemelisin. Sanki az yükseliyor gibi geliyor ama oyunda gerçekten fark yaratıyor. Onun dışında silahları kullanabilmek için gerekli olan statlar var ya, onun solunda statların derecelendirmeleri var örn. Kuvvet: E Çeviklik: D gibi. Bunlar silahların hangi statla derecelendiğini gösteriyor. Dereceler küçükten büyüğe E-D-C-B-A-S diye gidiyor. Derecelendirme ne kadar büyükse kullandığın silahın gücünü o kadar etkiliyor. Mesela katanayı derecelendiren en büyük stat çeviklik ya, çevikliği ne kadar yükseltirsen katanan o kadar güçlenir. Tabi bu dilahtan silaha değişiyor bazı silahlar kuvvetle dereceleniyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı