Canım hiçbir şey oynamak istemiyor, ne yapmalıyım?

Oynama dostum. Bir süre canın istemediği için uzak kal oyunlardan. İlla ki oyun eğlencesini özlediğin, aradığın bir dönem gelecek. O zaman oynarsın.

Zorla da eğlenilmez ki.

Ayni durumu yasiyorum. Galiba bir yastan sonra bilgisayarin karsisina gecip sadece ekrani izliyoruz.
Valla hocam, yaş oldu 25-26
canım artık hiiiç bir şey istemiyor. Bu aralar görevimiz tehlikeyi tekrar izlemeye başladım, her bir güne bir seriyi izliyorum

Eğleneceğiniz başka bir hobiyle ilgilenebilirsiniz. Psikolojik veya farklı bir sorununuz yoksa kendinizi zorlamanıza gerek yok. Şahsen 1000’den fazla oyunum olduğu hâlde son yıllarda en fazla 5 oyun bitirmişimdir. Yeni şeyler öğrenmek ve gezmek daha zevkli geliyor.

Senin gibi pek çok kişi gördüm. İndirim zamanlarında asla oynayacağı bir sürü oyunu alıp, daha sonra da hiçbir şey oynayası gelmeyenler. Bence garip bir şekilde israf ediliyor bunca para.

Oynama dostum. Bir süre canın istemediği için uzak kal oyunlardan. İlla ki oyun eğlencesini özlediğin, aradığın bir dönem gelecek. O zaman oynarsın.

Zorla da eğlenilmez ki.
Bekleme konusunda söylediğinle ilgili bi tık haklılık payı olabilir de, ama benim canım sıkılıyor olay başka.

Yeni hobiler edindim, canlı kameralar karşısına çıktım veya programlara katıldım ama onlardan da hevesim geçti.

Galiba gidip sims oynicam

Hocam aynısını bana da oldu şu an tam bir MMO oynamaya ihtiyacınız var Black Desert başlayın derim ama 18 saat PC başından kalkamazsınız.

Hocam aynısını bana da oldu şu an tam bir MMO oynamaya ihtiyacınız var Black Desert başlayın derim ama 18 saat PC başından kalkamazsınız.
WoW'a tekrar bi adım atiyim dedim, yükledim hoop geri sildim. Metin2'ye bi sariyim dedim hoop onu da sildim. Galiba delirdim kanka

Yeni hobiler edindim, canlı kameralar veya programlara katıldım ama onlardan da hevesim geçti.
Hayat kısa ama yapacak ve deneyecek şey çok. Oyunlara ara verdiğim sürede Fransızca, İspanyolca ve İsveççe gibi bir sürü dil öğrendim. Daha hedefimde İtalyanca gibi dilleri öğrenmek ve bu ülkeleri tamamen gezmek var. Piyano çalmak da oldukça zevkli. Denemenizi öneririm. Denemeden asla bilemezsiniz.

Çoğu oyun her ne kadar sıkıcı gelse de Cyberpunk 2077 ve Mass Effect gibi oyunları açıp 1 saat oynadıktan sonra bitirme isteği olabiliyor. Gerçekten kaliteli yapımlar ve Mass Effect gibi oyunlar harika hikayeye sahip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…