Canım hiçbir şey oynamak istemiyor, ne yapmalıyım?

• Konuyu başlatan 24953
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 860
Oynama dostum. Bir süre canın istemediği için uzak kal oyunlardan. İlla ki oyun eğlencesini özlediğin, aradığın bir dönem gelecek. O zaman oynarsın.

Zorla da eğlenilmez ki. :)

Eğleneceğiniz başka bir hobiyle ilgilenebilirsiniz. Psikolojik veya farklı bir sorununuz yoksa kendinizi zorlamanıza gerek yok. Şahsen 1000’den fazla oyunum olduğu hâlde son yıllarda en fazla 5 oyun bitirmişimdir. Yeni şeyler öğrenmek ve gezmek daha zevkli geliyor.

Senin gibi pek çok kişi gördüm. İndirim zamanlarında asla oynayacağı bir sürü oyunu alıp, daha sonra da hiçbir şey oynayası gelmeyenler. Bence garip bir şekilde israf ediliyor bunca para.

Oynama dostum. Bir süre canın istemediği için uzak kal oyunlardan. İlla ki oyun eğlencesini özlediğin, aradığın bir dönem gelecek. O zaman oynarsın.

Zorla da eğlenilmez ki. :)
Bekleme konusunda söylediğinle ilgili bi tık haklılık payı olabilir de, ama benim canım sıkılıyor :D olay başka.

Eğleneceğiniz başka bir hobiyle ilgilenebilirsiniz. Psikolojik veya farklı bir sorununuz yoksa kendinizi zorlamanıza gerek yok. Şahsen 1000’den fazla oyunum olduğu hâlde son yıllarda en fazla 5 oyun bitirmişimdir. Yeni şeyler öğrenmek ve gezmek daha zevkli geliyor.
Yeni hobiler edindim, canlı kameralar karşısına çıktım veya programlara katıldım ama onlardan da hevesim geçti.

Galiba gidip sims oynicam

Çoğu yeni çıkan oyun veya geçtiğimiz senelerde çıkan oyunlar hiç ilgimi çekmiyor.
  • (Cyberpunk)
  • (Starfield)
  • (Elder ring)
Ki Steam hesabımda yüzlerce oyun var, onları da oynamak istemiyorum, ne yapacağım?

Counter-Strike'tan da sıkıldım. Betadayken 13K'ya kadar kasmıştım puanımı, oyun çıkınca puan da sıfırlandı bu sefer iyice soğudum. En baştan kasacak heves kalmadı :) (sıfırlanacağından haberim yoktu.)

Hikaye tabanlı oyunlardan şu aralar ilgimi çeken hiçbir oyun yok, en son CoD MW2019 satın alıp oynamıştım, efsaneydi. Eh şimdi 2 ve 3'ü almaya kalksam param bitecek :D en sevdiğim hikaye tabanlı oyun " Alien: Isolation'dır", eh onun da ikincisi çıkmadı, neredeyse 10 sene oldu. Witcher serisi de pek sarmadı beni, ne 2 ne 3.

Canım hiçbir şey oynamak istemiyor.

Biri bana çıkış yolu göstersin.

Hocam aynısını bana da oldu şu an tam bir MMO oynamaya ihtiyacınız var Black Desert başlayın derim ama 18 saat PC başından kalkamazsınız.

Yeni hobiler edindim, canlı kameralar veya programlara katıldım ama onlardan da hevesim geçti.
Hayat kısa ama yapacak ve deneyecek şey çok. Oyunlara ara verdiğim sürede Fransızca, İspanyolca ve İsveççe gibi bir sürü dil öğrendim. Daha hedefimde İtalyanca gibi dilleri öğrenmek ve bu ülkeleri tamamen gezmek var. Piyano çalmak da oldukça zevkli. Denemenizi öneririm. Denemeden asla bilemezsiniz. :)

Çoğu oyun her ne kadar sıkıcı gelse de Cyberpunk 2077 ve Mass Effect gibi oyunları açıp 1 saat oynadıktan sonra bitirme isteği olabiliyor. Gerçekten kaliteli yapımlar ve Mass Effect gibi oyunlar harika hikayeye sahip.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı