Çankaya üniversite'sinden Hacettepe üniversitesine geçmek

449387

Decapat
Katılım
16 Nisan 2021
Mesajlar
26
Merhaba, bu sene Çankaya Üniversitesi bilgisayar mühendisliğine %50 burs ile yerleştim. Hazırlığı 1 dönemde bitirip sonraki dönem kayıt yaptırmayarak boş geçiriyorum. Hacettepe Üniversitesi'ne geçmek istiyorum. Sıralamam 48 Bin'di Hacettepe istatistik bölümü ise 81 bin ile kapatmıştı. Çankaya Üniversitesi'nin hazırlığını Hacettepe tanıyor mu? Bölüm Türkçe olsa bile sınava girecek miyim? İstatistik Türkçe çünkü. Şimdiden teşekkürler net bilgisi olan varsa sevinirim.(Not: Bölüm birincisi 46bin sıralama ile girmiş ben 48 bin yaptım.)Sizce geçerken bir sorunla karşılaşır mıyım?
 
Son düzenleme:
Merhaba, bu sene Çankaya Üniversitesi bilgisayar mühendisliğine %50 burs ile yerleştim. Hazırlığı 1 dönemde bitirip sonraki dönem kayıt yaptırmayarak boş geçiriyorum. Hacettepe Üniversitesi'ne geçmek istiyorum. Sıralamam 48 Bin'di Hacettepe istatistik bölümü ise 81 bin ile kapatmıştı. Çankaya Üniversitesi'nin hazırlığını Hacettepe tanıyor mu? Bölüm Türkçe olsa bile sınava girecek miyim? İstatistik Türkçe çünkü. Şimdiden teşekkürler net bilgisi olan varsa sevinirim.(not: Bölüm birincisi 46bin sıralama ile girmiş ben 48 bin yaptım.)Sizce geçerken bir sorunla karşılaşır mıyım?

Sanirim artık çoğu bölümde %30 İngilizce zorunluluğu var, 1 2 ders bile olsa İngilizce ders olacaktır. Hazırlığı tanır mı bilmiyorum üniversitenin sayfasında yazar bkz Hacettepe Üniversitesi yatay geçiş şartları.
 
PC müh. Den istatistik geçilir mi? Abecan.
Geleceğin mesleği istatistik ve Hacettepe Türkiye'de istatistik okuyabileceğin en iyi ilk 3 üniversitede ve mezunları AI Dev. alanı dahil bir sürü yazılımsal alanda çalışıyor bizzat konuştum birçok kişiyle.

Sanirim artık çoğu bölümde %30 İngilizce zorunluluğu var, 1 2 ders bile olsa İngilizce ders olacaktır. Hazırlığı tanır mı bilmiyorum üniversitenin sayfasında yazar bkz Hacettepe Üniversitesi yatay geçiş şartları.
Hocam yazıyor ama tam açık değil şartlar.Geçmiş bir tanıdığınız vesayre yok mudur?
 
Geleceğin mesleği istatistik ve Hacettepe Türkiye'de istatistik okuyabileceğin en iyi ilk 3 üniversitede ve mezunları AI dev. Alanı dahil bir sürü yazılımsal alanda çalışıyor bizzat konuştum birçok kişiyle.

Hocam yazıyor ama tam açık değil şartlar. Geçmiş bir tanıdığınız vesaire yok mudur?

Maalesef, kendi adıma arastirmistim ama benim bölüm için %30 İngilizce şartı vardı o yüzden dil şartı aranıyordu, öğrenci işleri genelde yardımcı oluyor mail atın bence Hacettepe'ye.
 
Geleceğin mesleği istatistik ve Hacettepe Türkiye'de istatistik okuyabileceğin en iyi ilk 3 üniversitede ve mezunları AI Dev. Alanı dahil bir sürü yazılımsal alanda çalışıyor bizzat konuştum birçok kişiyle.

Hocam yazıyor ama tam açık değil şartlar. Geçmiş bir tanıdığınız vesaire yok mudur?

Hocam ne yaptınız geçtiniz mi? Hacettepe istatistik gerçekten geleceği parlak bir bölüm gibi duruyor keza sıralamalarına baktığımızda da çok hızlı yükseldiği için bunu görebiliriz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı